Koeien die dankzij pillen geen methaan meer boeren, zeesterren uit de reageerbuis tegen klimaatverandering, drones voor herbebossing in Afrika, enzymen uit menselijk bloed om beton te versterken en een uur in de wind stinken voor het milieu: de nieuwste ideeën van het World Economic Forum zijn bizar en doen wenkbrauwen fronsen.

Great Reset-architect Klaus Schwab wil dat mensen geen bezittingen meer hebben, een vaccin krijgen tegen iedere kwaal, kweekvlees eten en in ‘slimme steden’ wonen. Het World Economic Forum heeft hierover korte feelgoodfilmpjes gemaakt die burgers het idee geven dat ze iets te zeggen hebben over de herinrichting van de wereld.

Zo verscheen enkele dagen geleden een filmpje over ‘klimaatvriendelijke’ huizen in Afrika gemaakt met een 3D-printer. Wie hebben er baat bij dergelijke huizen? Afrikaanse boeren hoogstwaarschijnlijk niet.

Ook kwam het WEF met een filmpje waarin wordt gezegd dat je je broek slechts één keer maand hoeft te wassen, ‘voor het klimaat’.

Koninklijke DSM heeft daarnaast een voedseladditief ontwikkeld dat ervoor zorgt dat koeien minder methaan uitstoten als ze boeren. Dit additief moet de landbouw ‘klimaatvriendelijk’ maken.

Het WEF promoot bovendien inspanningen van vaccinreus Moderna om een hiv-vaccin te maken met behulp van de mRNA-technologie. Het WEF stelt meteen de vraag: “Welke andere ziekten zou de mRNA-technologie kunnen voorkomen?” Er moet binnenkort een ‘vrijwillige’ injectie zijn tegen iedere kwaal.

Er wordt in laboratoria ook gewerkt aan genetisch gemodificeerde zeesterren en koralen om het ecosysteem van de oceaan te ‘stabiliseren’.

Ze willen dat dieren voedsel krijgen dat in een laboratorium is gemaakt:

Het WEF maakte ook een filmpje over ‘zelfhelend beton’. Saillant detail: in dit beton zit een enzym dat gevonden wordt in menselijk bloed.

Ze willen overal ter wereld intelligente drones inzetten, zogenaamd om de planeet te redden. Maar drones werden tijdens de coronacrisis ook gebruikt om ‘coronazondaars’ op te sporen. Ze kunnen dus worden gebruikt om mensen in de gaten te houden, zoals in China al gebeurt.

[Wochenblick]

5
1
stem

Beoordeel dit artikel

+

Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen

Aanmelden

waarom?

+

Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal

Volgen

waarom?

Source: ninefornews.nl

Door Nine4news

Laat een bericht achter! Doe mee, wat vind u (jij) hiervan?

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet