Nu president Joe Biden buitengewone stappen onderneemt om bedrijven te dwingen vaccinatiemandaten in te stellen, in de nasleep van de door de president aangekondigde vaccinatiemandaten voor gezondheidszorginstellingen die Medicare en Medicaid vergoedingen ontvangen, een maatregel die gevolgen had voor miljoenen werknemers in de sector, is het ontslag van degenen die ongevaccineerd blijven nu aan de gang, meldt Bizpacreview.com.

Ondanks het feit dat ziekenhuizen en andere instellingen in het hele land te kampen hebben met een ernstig personeelstekort aan verpleegkundigen en andere gezondheidswerkers, worden honderden ontslagen of met onbetaald verlof gestuurd totdat ze aan de voorschriften voldoen.

David J. Harris deelt videobeelden van een vrouw met de naam Amy, naar verluidt een ICU-verpleegster bij UCLA Health in Los Angeles, die zegt dat ze van het terrein werd weggeleid omdat ze niet was ingeënt. Ze werd gevolgd door een man die eruitzag als een bewaker.

“Dus ik word uit de UCLA geëscorteerd omdat ik opkom voor medische vrijheid, ondanks dat ik naar mijn werk ben gekomen – bereid om te werken. En ik kan gewoon niet geloven dat dit is wat ze nu aan het doen zijn. Ik ga vechten voor ons allemaal daar en ik zal blijven vechten. En dit is niet oké, ik kwam om te werken ondanks dat ik niet gevaccineerd ben, bereid om te werken. Voor patiënten, om het personeel te helpen, en zo worden we behandeld,” zegt de vrouw, haar emoties opwellend.

De Beverly Hills Courier meldt dat een anesthesist bij UCLA Health, Christopher Rake, MD, afgelopen maandag van de medische campus werd weggeleid nadat hij had geprobeerd de werkplek te betreden ondanks dat hij niet was ingeënt. Rake werd naar verluidt door het gezondheidssysteem met onbetaald administratief verlof gestuurd.

Rake nam ook een video op van zijn vertrek, terwijl hij werd begeleid door een man met een gezichtsmasker.

“Dit is wat er gebeurt als je opkomt voor vrijheid, en als je op je werk verschijnt, bereid om te werken, ondanks het feit dat je niet gevaccineerd bent. Dit is de prijs die je soms moet betalen. Maar wat ze zich niet realiseren is dat ik bereid ben alles te verliezen: baan, salaris, vrijheid, zelfs mijn leven, voor deze zaak,” zegt Rake in de opname.

“Naar aanleiding van het beleid van de Universiteit van Californië en een volksgezondheidsbevel van de staat, uitgegeven op 5 augustus, vereist UCLA dat werknemers die niet op afstand werken gevaccineerd worden tegen COVID-19 of een vrijstelling krijgen,” zei de universiteit in een gemailde verklaring, meldt Medscape Medical News.

“Degenen die zich niet aan de regels houden, worden onderworpen aan een progressieve discipline, waaronder het beperken van de toegang tot werklocaties en het opnemen van verlof,” zei UCLA Health in de verklaring.

Rake nam deel aan een anti-vaccinatie bijeenkomst op 29 augustus, zoals te zien is in de video hieronder.

“Vorig jaar zette ik mijn leven op het spel, ik deed alle beschermende uitrusting aan, ik behandelde COVID-patiënten. Nu dit jaar, ben ik een nul. Dit jaar willen ze een evacuatie of medicatie, een behandeling in mijn lichaam forceren die ik niet wil. Ze zeggen me, ‘Je neemt de prik of we nemen je baan. En ik ben hier om nee te zeggen, dat is niet oké,” zegt hij tegen de menigte.

Het in Oakland gevestigde Kaiser Permanente Hospital & Health Care kondigde vorige week aan dat 2.200 van zijn werknemers met ingang van 1 oktober met onbetaald verlof werden gestuurd en dat ze tot 1 december de tijd hebben om zich te laten vaccineren of het risico te lopen hun baan definitief kwijt te raken, meldt CBS Los Angeles.

De New York Times meldde dat Northwell Health, de grootste zorgverstrekker in New York, heeft aangekondigd dat 1400 van zijn werknemers zijn ontslagen omdat ze zich niet binnen de vereiste termijn hebben laten vaccineren.

Dit alles wijst erop dat het personeelstekort dat hierdoor ontstaat, kostbaarder kan blijken te zijn dan het niet laten vaccineren. Vooral omdat veel mensen die de prik weigeren al eerder COVID-19 hebben gehad en een natuurlijke immuniteit hebben – die volgens sommige studies zelfs effectiever is dan het vaccin.

Een Twittergebruiker die zegt een verpleegkundige op de neonatale intensive care te zijn, plaatste een reeks tweets over de potentiële gezondheidsrisico’s in verband met onderbezetting die alleen maar ernstiger zullen worden als de bestuurders aandringen op volledige vaccinatieplicht voor het personeel, en zegt dat haar supervisor vroegkomers “smeekte” om in te klokken voordat hun dienst normaal begon.

“We hebben nu al min 8 verpleegsters op een afdeling met 60 bedden, wat betekent dat elke verpleegster met stabiele baby’s 4 patiënten krijgt en de verpleegsters met kritieke baby’s 3. Dat is niet veilig. Dat is niet veilig. Loop naar mijn afdeling en er is geen tijd om te zitten voor verslag omdat 2 baby’s net op hetzelfde moment zijn aangekomen,” legt ze uit.

Uiteindelijk lijken we te worden geconfronteerd met het vooruitzicht waarvoor voormalig president Donald Trump vorig jaar waarschuwde, namelijk dat het middel binnenkort erger kan blijken te zijn dan de kwaal.

En de gevolgen zijn niet voorbehouden aan de medische sector, want luchtvaartmaatschappijen kunnen binnenkort te maken krijgen met een tekort aan piloten, wat kan leiden tot een transport- en logistieke nachtmerrie voor het land.

Verkeersvlieger Joshua Yoder, medeoprichter van U.S. Freedom Flyers, verscheen maandagavond op Fox News om te zeggen dat piloten en anderen niet gedwongen zouden moeten worden om zich te onderwerpen aan een vaccinatieplicht.

“Ten eerste, we hebben alle controle, en de controle komt van een simpel woord, en dat is ‘nee’. We hoeven gewoon niet te voldoen,” zei Yoder.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Duitse econoom: “Great Reset zal een crash veroorzaken die erger is dan in de jaren dertig”

Volg Frontnieuws op Telegram

Laat een bericht achter! Doe mee, wat vind u (jij) hiervan?

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet