Dit verhaal bevestigt de bittere noodzaak om eigen Vrije Klinieken te starten, al was het alleen maar om te voorkomen dat het ziekenhuissysteem je in haar macht krijgt om je dood te experimenteren, zogenaamd. Hoe het slachtoffer zo naïef kon zijn zich te laten opnemen is vooralsnog een raadsel. De laatste die je moet bellen als je denkt dat je griep hebt is je huisarts. Kort gezegd: bij Dr. Andreas Noack is waarschijnlijk gelukt, wat bij begrafenisondernemer John O’Looney op het nippertje is mislukt. Uit de school klappen en te dicht bij de waarheid komen levert je een aanslag op. Zorg dat je gelijkgestemde vrienden met een wapenvergunning hebt.

Twee ex-politieagenten, een arts en een internationaal communicatienetwerk hielpen John O’Looney vrij te krijgen uit een ziekenhuis, waar men experimentele medicijnen op hem wilde uitproberen. Hij weigerde maar ging steeds verder achteruit met de behandeling die hij kreeg. Ze probeerden in het ziekenhuis zijn vrijlating te dwarsbomen door te zeggen dat hij werd vastgehouden onder de Coronavirus Act 2020. John O’Looney is letterlijk voor de poorten van de hel weggesleept!

John O’ Looney  is  een onafhankelijke lijkschouwer  en  begrafenisondernemer  in het Verenigd Koninkrijk.   Toen  RAIR Foundation USA de heer O’Looney in september interviewde, was hij onvermurwbaar tegen de vaccinmandaten  vanwege het schokkende dodental    dat blijkbaar door de ‘vaccins’  werd  veroorzaakt.   Onlangs legde hij  de  druk bloot die op medische  functionarissen  wordt uitgeoefend om overlijdensakten te vervalsen om het  aantal  Covid-sterfgevallen kunstmatig op te krikken.

Sterven met  een  positieve  Covid-test en sterven aan Covid zijn  twee  totaal verschillende  dingen. De PCR-tests die worden gebruikt om Covid te  detecteren,  zijn  inherent  gebrekkig, een  feit  dat zelfs de CDC (Centers for  Disease Control and Prevention)  toegeeft.

O’Looney staat  bekend  om het ontmaskeren van  de  ziekenhuizen in het Verenigd Koninkrijk die verpleegkundigen opdracht geven  om  een  dodelijke  dosering van een  medicijn  genaamd  midazolam toe te dienen  aan Covid-patiënten, wat leidt  tot  nog meer  sterfgevallen.   Op  16 december  ontwikkelde hij naar verluidt Covid-symptomen en werd hij met spoed  naar Milton Keynes gebracht, een Brits  ziekenhuis.

In een RAIR-interview met Dr. Sam  Dubè, een Canadese arts  die erachter kwam  wat er met    John  O’Looney was gebeurd,  onthulde Dr.  Dubé de aard van zijn  ziekenhuisopname  en  hoe een team van  vrienden  hem  redde  ondanks grote tegenwerking van het  ziekenhuispersonee .

Nu op een ziekenhuis-IC en met 10 liter zuurstof,  werd  O’Looney geconfronteerd met precies  de  problemen waarvan hij al  wist dat  ze  bestonden. Ziekenhuisbestuurders eisten dat  hij formulieren ondertekende    om  hen  in staat te stellen hem  te  behandelen  met  experimentele  behandelingen. O’Looney  weigerde   echter Remdesivir (aanvankelijk ontwikkeld  als een  mislukt  ebolamedicijn),  wat  een  uitschakeling van de  nieren kan  veroorzaken.  En  dat terwijl  hij niet goed kon ademen. 

U kunt  horen  hoe hij werd  gered in het  volgende  RAIR-interview  met  Dr. Sam  Dubè:

Na zijn  beproeving  en  genezing  thuis, gaf O’Looney  deze verklaring uit, die gedeeltelijk luidt:

Er waren  geen  extra  sterfgevallen  in 2020 –  zo  simpel is  het – en niets zal me op andere  gedachten brengen in het belang van degenen in de  industrie  die hun  ogen  open  hebben  voor  deze  leugen – en  dat zijn er veel.

De realiteit is dat het sterftecijfer  alleen maar  steeg op het moment dat  ze in  januari  2021  naalden  in  de armen  begonnen  te steken  Je  kunt  het  geloven of niet, maar ik was  een van de mensen die deze  arme  zielen heeft gezien in een enorme  hoeveelheid.

Fast forward en nu zien we een  enorme toename   van  trombose  gerelateerde  sterfgevallen  uitsluitend  en alleen bij  prikontvangers  .

Ik werd onlangs  opgenomen op de ICU in het  ziekenhuis van Milton Keynes na het ontwikkelen van  Covid-symptomen. 

Ik heb   daar  drie  laterale  flowtests gedaan en kreeg op dat moment te horen dat ik niet positief was,  alleen om later op de  afdeling  te  horen  dat ik wél positief  was,  dus  het  was niet overtuigend,  en ik moet zeggen dat ik me vreselijk voelde en nog steeds voel.

Maar fundamenteel  voor mij  is dat er heel   veel dient te  veranderen in de  ziekenhuizen  want  een van de  allereerste  mensen die me  aan het bed bezocht, was   een  vertegenwoordiger van de Universiteit van  Oxford,  gefinancierd door de Gates  Foundation, die me smeekte om nieuwe medicijnen te testen. Dat terwijl  ik niet uit de ogen kon kijken, dus natuurlijk weigerde ik .

Ik kreeg te horen dat ik zou sterven en dat deze  medicijnen mijn laatste kans zouden zijn;   nogmaals, ik  weigerde  en  hield mijn poot stijf.

 Geloof me maar, het is    niet  gemakkelijk    om daar in je  eentje op  een   ziekenhuisafdeling   te liggen, bijna niet in  staat om te  ademen en  geen  familieondersteuning of – bezoeken te  mogen ontvangen.

Het is kwaadaardige opzet om je te  breken.  Er  lijkt meer nadruk te  liggen  op  het aanmoedigen van  mij om een proefkonijn   te  zijn  dan op het daadwerkelijk  behandelen van  mijn ongemakken. Ik   keek met  lede ogen naar andere mensen op  de  afdeling  die  allemaal zonder uitzondering gevaccineerd  waren.  Sterker  nog–  bij  mijn  weten– ik was de enige  op  de  afdeling die niet gevaccineerd was  –  ze  zullen nu waarschijnlijk allemaal al weg   zijn…  Bovendien werd  ik er continu eraan herinnerd  “hoe  egoïstisch ik was” zelfs in de ambulance op de heenweg al. De  ziekenhuisomgeving  is voor mij fundamenteel  onherkenbaar    veranderd,  en  hoewel  er  schaduwen  en  echo’s  waren  van  wat  het  ooit  was, is  het nu een  heel andere plek. Ik vermoed dat  het   al  volledig  is   geprivatiseerd; we hebben het alleen nooit te horen gekregen …

Ik voel me erg  gelukkig dat   ik uit het ziekenhuis  ben  ontsnapt  (ik had nooit durven dromen dat ik zou hebben  geleefd om dat te  zeggen)   met  de hulp van familie en  vrienden.

Ik was aanvankelijk  sceptisch  over  Covid, maar ik  kan bevestigen dat  het er wel degelijk is    en  het  is  erg  smerig. Maar  ik  kan  je  ook  vertellen dat  het  100% door de mens is gemaakt,  dit  is geen  natuurlijk virus en  dit  is  een  aanval op  ons allemaal   –  het is een biowapen. 

Mijn advies  aan  jullie om verder te gaan   is door netwerken te bouwen,  bereid je voor  en  probeer onder  alle  omstandigheden te voorkomen dat je naar het ziekenhuis  gaat,  omdat ik vermoed dat  veel van de  arme zielen die  ik daar zag wel toestemming hebben gegeven voor experimenten en tot reageerbuizen  zijn geworden voor de Gates Foundation.

Het sinistere gefluister  over geheimhouding  en de  schuldige  blikken  van sommige personeelsleden  sprak  boekdelen voor mij. Het was eerlijk gezegd  erg  huiveringwekkend  en  traumatiserend om te zien  hoe  het  is  veranderd  –  vooral  toen  ik  vroeg  om te  vertrekken.

De tactieken die werden gebruikt  om me te   dwingen om te  blijven waren op   zijn zachtst gezegd  sadistisch, rest me  om te  zeggen dat ik me  heel  erg  gelukkig voel dat ik eruit ben   gekomen. 

Source: herstelderepubliek.wordpress.com

Geef een reactie

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet