Nog maar tweeënhalf jaar geleden was de grootste zorg voor mevrouw Chanelle Wilkinson dat ze 30 jaar zou worden. Nu is de, zoals ze zelf beschrijft, “Zuid-Afrikaanse die in Australië woont” onzeker over haar gezondheid en toekomst omdat ze naar de mainstream media heeft geluisterd en niet naar haar innerlijke stem, schrijft Thecovidblog.com.

Volgens haar Instagrampagina kreeg mevrouw Wilkinson kreeg haar eerste Pfizer mRNA injectie op 28 november. Ze nam de injectie ondanks dat ze aarzelde op basis van haar eigen onderzoek en informatie die ze kreeg van verpleegkundigen en vrienden. Mevrouw Wilkinson heeft ook een reeds bestaande aandoening genaamd pleuritis – ontsteking van het weefsel rond de longen. Het is eigenlijk pericarditis voor de longen. Maar de aandoening was blijkbaar al vele jaren sluimerend. De mRNA-injectie veranderde dat allemaal.

De pleuritis keerde slechts 24 uur na haar eerste Pfizer-injectie met wraak terug. Mevrouw Wilkinson, 33, leed ook aan geheugenverlies, hersenmist, misselijkheid en kortademigheid. Maar ze ging de volgende dag weer aan het werk – een kledingmerk genaamd Always Livin. Haar tweede injectie was gepland voor 8 december, slechts 10 dagen na de eerste injectie. Zelfs de Centers for Disease Control beveelt ten minste 21 dagen tussen Pfizer-injecties aan. Het lijkt erop dat mevrouw Wilkinson haast had omdat haar bedrijf haar een deadline van 15 december had gegeven om “volledig gevaccineerd” te zijn of ontslagen te worden.

Mevrouw Wilkinson kreeg de tweede Pfizer-injectie ergens vóór 15 december. Ze verzette de oorspronkelijke afspraak omdat de kliniek die dag gesloten was, bijna alsof God of een andere hogere macht haar iets probeerde te vertellen. Haar leven is sindsdien volledig veranderd.

Shawn Skelton Syndroom

Mevrouw Wilkinson meldde slechts 30 minuten na de tweede injectie stijfheid in haar benen. Maar weer ging ze aan het werk alsof alles in orde was. De situatie escaleerde snel op het werk. De stijfheid in haar benen veranderde in oncontroleerbare, stuiptrekkingen over het hele lichaam. Paramedici arriveerden en voerden een elektrocardiogram (ECG) en een bloedsuikertest uit. Ze werd naar het ziekenhuis vervoerd, waar ze een spoedcursus in Great Reset geneeskunde opdeed.

De artsen plaatsten mevrouw Wilkinson in een rolstoel en lieten haar zes uur alleen, terwijl ze ongecontroleerd stuiptrekkingen had. Pas toen haar baas het ziekenhuis belde, erkende het medische personeel eindelijk haar aanwezigheid. De artsen stelden vast dat mevrouw Wilkinson een “post-vaccin letsel” had, schreven valium voor en ontsloegen haar. Een huisarts schreef de volgende dag meer valium voor en verwees mevrouw Wilkinson naar een neuroloog.

In de tussentijd ging ze naar een natuurgeneeskundige arts, die volgens haar heeft geholpen de symptomen te verlichten. Mevrouw Wilkinson postte verschillende video’s op Instagram van haar nieuwe normaal.

Mevrouw Wilkinson zegt dat haar belangrijkste doel is om te verspreiden over hoe dingen met de injecties mis kunnen gaan. Ze lijkt ook te accepteren dat haar leven nooit meer hetzelfde zal zijn.

Het lot tarten

Het blijkt dat Always Livin, de werkgever van mevrouw Wilkinson, een groot deel van haar leven en bestaan heeft uitgemaakt. Haar vriend blijkt ook voor het bedrijf te werken, en beiden gebruiken regelmatig de hashtag #alwayslivin in hun Instagram posts. Mevrouw Wilkinson kende de gevolgen van het nemen van deze injecties, maar deed het toch. Misschien was ze niet bereid om de identiteit te verliezen die ze door haar baan kreeg.

Het is moeilijk onder woorden te brengen waarom mensen die beter weten de injecties toch nemen. We hebben al geschreven over massavormingspsychose. Maar er is nog een ander psychologisch fenomeen in het spel, genaamd “Het noodlot tarten”. In de eenvoudigste bewoordingen, is het lot tarten wanneer iemand iets doet wetende dat de activiteit gevaarlijk en riskant is. Mensen nemen onnodige risico’s of vertonen overmoed wanneer ze het lot tarten.

Een studie uit 2008, gepubliceerd in het Journal of Personality and Social Psychology, is fascinerend om te lezen, vooral wanneer ze wordt toegepast op deze dystopische COVID-tijd. Maar de conclusie biedt een momentopname:

De hier gepresenteerde studies documenteren een wijdverspreid geloof dat het ongeluk brengt om het lot te tarten, zelfs bij diegenen die het bestaan van het lot zouden ontkennen. En wanneer zij hun intuïtie niet volgen, denken zij na over hoe zij gestraft kunnen worden. Al die tijd schudden zij hun hoofd en rollen met hun ogen, in de overtuiging dat hun gedrag en hun zorgen ongegrond zijn.

We leven nu al meer dan een jaar in een vaccin-dystopie. Er zijn geen tastbare voordelen aan het krijgen van de injecties. Er zijn alleen risico’s. Bij cocaïne en heroïne voel je tenminste een soort high (merk op dat deze blogger geen van beide heeft gebruikt). Deze injecties zijn als benzine drinken. Je zult zeker ziek worden, je zult waarschijnlijk blijvend verminkt worden, en je zult waarschijnlijk sterven. Pas deze denkwijze toe op mRNA en virale vector DNA injecties, en behoud uw gezondheid.

Blijf waakzaam en bescherm uw vrienden en dierbaren.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

VACCINBESCHADIGDEN DOSSIER

#RealNotRare: Vaccinbeschadigde vrouwen brengen video uit om mensen bewust te maken van bijwerkingen

Volg Frontnieuws op Telegram

Geef een reactie

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet