Jacqui Lambie zit als senator voor Tasmanië in het federale parlement van Australië. In een commentaar in een Australisch nieuwsprogramma heeft ze laten zien wie ze werkelijk vertegenwoordigt, schrijft Theexpose.uk.

“Ik denk dat de mensen buiten nu behoorlijk geagiteerd raken Pete, en die anti-vaxxers daarbuiten, die 20 of 30 procent, ah, die daarbuiten ah protesteren op straat en dat soort dingen doen, ik denk dat je de rest van ons op je af zult zien komen met lock, stock en barrel [vuurwapen loop], ah, en we zullen je behoorlijk onder druk zetten omdat de rest van ons die proberen het juiste te doen voor het land, en onze kinderen, en zich te laten vaccineren en het juiste te doen, ik denk dat we nog geagiteerder en harder gaan worden en ik denk dat je daar een enorme verdeeldheid gaat zien, en wij gaan het voortouw nemen, dat is wat ik denk dat er gaat gebeuren, ik denk dat het tij gaat keren, op die anti-vaxxers daar en je gaat echt de hitte voelen.”

Dat was bijna één complete zin. Normaal bewerken we verbale stuntels uit de transcripties, maar we wilden een punt maken. Dit zijn niet de woorden van Jacqui Lambie. Dit zijn ingestudeerde praatjes, opzettelijk in één lange, rammelende zin gepropt om een boodschap over te brengen.

Niets wat een politicus zegt in de ether is toevallig. Normale mensen praten niet zo.

Dit is cruciaal als we kijken naar haar opmerking: “De rest van ons komt achter je aan, met lock, stock en barrel.” Dit is niet zozeer een hondenfluitje als wel een directe bedreiging. In de Australische context betekende deze wapenreferentie van oudsher een intentie om assertief te zijn, maar in het huidige klimaat heeft het een duidelijke dubbele betekenis.

Australië werd in 1996 ontwapend toen een man zonder militaire training precieze kopschoten loste in een massamoord zonder aanleiding.

Vorige maand schoot de Victoriaanse politie in Melbourne ongewapende, vreedzame demonstranten van dichtbij neer met rubberen kogels (zie: Australiërs vechten terug – pepperspray, pistolen en rubberen kogels gebruikt door de politie; dit gaat niet over gezondheid, het gaat over controle).

De Australische politie is gemilitariseerder geworden, zwaarder bewapend en gepantserd.

Ze gebruiken regelmatig in grote aantallen zwaar geweld tegen eenzame individuen om niet alleen andere Vrijheid-demonstranten te intimideren, maar iedereen die overweegt naar een Vrijheid-protest te gaan.

Belangrijk is dat “lock, stock and barrel” slechts een van de vele uitdrukkingen was die Lambie gebruikte om de ongevaccineerden te bedreigen:

  1. “We gaan de druk op jullie vrij hard opvoeren…”
  2. “We gaan ons nog meer agiteren en we gaan nog harder optreden…”
  3. “Je gaat een enorme verdeeldheid zien daar…”
  4. “Wij zullen het voortouw nemen…”
  5. “Je gaat echt de hitte voelen.”

Ze meent het.

Het is ook ophitsing.

Dit komt niet van een hoge regeringsminister, dit komt van een onbeduidende onafhankelijke senator uit de bodem van Australië. De heersende klasse is hier allemaal in verenigd.

Grote nationale protesten in heel Australië zijn gepland voor 18 en 19 september, en de autoriteiten geven aan dat ze van plan zijn het geweld te laten escaleren. Lambie’s taak is deze escalatie te normaliseren, de verantwoordelijkheid ervoor van zich af te schudden, en het geweld tegen Australische verzetsstrijders te framen als iets dat voor hun eigen veiligheid wordt gedaan.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Massale dodengolf komt te midden van vaccinatiemandaten terwijl waarheid en revolutie in de lucht hangen

Volg Frontnieuws op Telegram

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet

Click to listen highlighted text!