<a href="https://i0.wp.com/www.frontnieuws.com/wp-content/uploads/2021/11/opstand-rebel-revolutie_11zon.jpg?fit=801%2C500&ssl=1" data-caption="© Freepik“>
© Freepik

Parlementslid George Robert Christensen van Queensland roept burgers op om in opstand te komen tegen de Covid-lockdown maatregelen en vaccinatiemandaten, en vergelijkt de regeringen die ze uitvoeren met totalitaire regimes die verantwoordelijk zijn voor onuitsprekelijke gruweldaden, bericht Newswars.com.

In een toespraak voor het parlement zei Christensen woensdag dat de premiers van Australië “machtsdronken” waren en “elkaar als tiran de loef proberen af te steken.”

[embedded content]

“Angst is bij uitstek de rechtvaardiging voor dwang en controle bij ongevaccineerde Australiërs die in toenemende mate worden gedemoniseerd, uitgestoten en sociaal uitgeroeid,” zei Christensen.

Meer over Christensen en zijn lovenswaardige stem tegen zijn eigen partij en bijkomende lockdown beperkingen van 7news.com.au:

De Morrison-regering voorkwam ternauwernood een blamage in het parlement nadat de dissidente Queensland LNP George Christensen woensdag het woord nam.

Christensen stemde met de oppositie tegen het wetsvoorstel van de regering om veranderingen aan te brengen in de class action-wetgeving.

“De oplossing,” schetste de voormalige journalist, “is een herontdekking van de menselijke waardigheid, samen met – en ik zeg dit niet lichtvaardig – burgerlijke ongehoorzaamheid.”

Lees hieronder een transcriptie van de toespraak van het parlementslid:

De totalitaire regimes die verantwoordelijk zijn voor de gruwelijkste wreedheden in de 20e eeuw – denk aan Stalin, Mao, Hitler, Pol Pot – zijn daar niet van de ene op de andere dag gekomen.

Ze gebruikten angst om te controleren. Ze sloten de ‘vuile’ mensen uit, in het begin zachtjes. Ze rechtvaardigden de uitsluiting. Ze gingen over tot hardere uitsluitingen en uiteindelijk elimineerden ze mensen sociaal of fysiek.

In de 21e eeuw racen de premiers van de Australische deelstaten langs dat bekende pad en proberen elkaar te overtroeven, dronken van de macht, door hun eigen bioveiligheids-politiestaten op te zetten, compleet met medische apartheid.

Jammer genoeg hebben wij dit mogelijk gemaakt door te weigeren hen in te tomen – erger nog, de gegevens te leveren van het Australische immunisatieregister dat deze medische apartheid ondersteunt.

Angst is bij uitstek de rechtvaardiging voor dwang en controle bij ongevaccineerde Australiërs die in toenemende mate worden gedemoniseerd, uitgestoten en sociaal uitgeroeid.

In Queensland tweette de premier dat ongevaccineerde mensen rode vlaggen opriepen – niet slechts één, maar 22 stuks.

De media, politici en gezondheidsbureaucraten beweren allemaal dat Covid-19 nu een pandemie is onder de ongevaccineerden, maar er is geen rechtvaardiging voor een dergelijke demonisering.

In een Duits onderzoek waren 55 van de symptomatische patiënten ouder dan 60 volledig gevaccineerd. Gibraltar, waar alle 34.000 inwoners volledig gevaccineerd zijn, registreert 60 nieuwe gevallen per dag.

De totalitaire weg, de weg waarop wij ons ontegenzeggelijk bevinden, is nooit goed afgelopen.

De oplossing is een herontdekking van de menselijke waardigheid, samen met – en ik zeg dit niet lichtvaardig – burgerlijke ongehoorzaamheid.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Staan onze politici voor hun Ceausescu-moment?

Volg Frontnieuws op Telegram

Laat een bericht achter! Doe mee, wat vind u (jij) hiervan?

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet