Hoewel sommige staten voorzichtig beginnen met het opheffen van de lockdown-beperkingen, bouwen de Australische autoriteiten quarantainekampen die pas volgend jaar klaar zullen zijn, om zich voor te bereiden op “lopende operaties” en om mensen te huisvesten “die geen toegang hebben gehad tot vaccinatie”, meldt Summit News.

Volgens ABC Australia zal één zo’n quarantainevoorziening met 1.000 bedden op de luchthaven Wellcamp buiten Toowoomba tegen eind maart 2022 volledig klaar zijn.

“In dit stadium zullen de cabines worden gebruikt door binnenlandse reizigers die terugkeren van COVID-hotspots,” stelt het rapport.

Het maakt echter ook duidelijk dat het kamp zal worden gebruikt voor “lopende operaties” en een bron van werkgelegenheid zal zijn voor de lokale omgeving.

Het kamp is opgedeeld in verschillende zones en biedt plaats aan eenpersoons-, tweepersoons- en familiekamers, terwijl er 24 uur per dag wordt gepatrouilleerd door politie en veiligheidsagenten.

Verwijzend naar nieuwe COVID-varianten en mensen “die geen toegang hebben gehad tot vaccinatie”, zei Steven Miles, vice-premier van Queensland, tegen de media: “We verwachten dat er een voortdurende behoefte zal zijn aan quarantaine-faciliteiten”.

De regering huurt de grond waarop het kamp wordt gebouwd van de Wagner Corporation voor 12 maanden met een optie voor nog eens 12 maanden daarna.

Een andere quarantaine-faciliteit met 1.000 bedden wordt ook gebouwd op een 30 hectare groot terrein van een legerkazerne in het industriegebied van Pinkenba, bij de luchthaven van Brisbane.

“Waarom iemand die Australië had verlaten weer terug zou komen is onduidelijk,” schrijft Dave Blount. “Het is misschien wel het meest repressieve land ter wereld wat betreft Covid tirannie.”

[embedded content]

Zoals wij al eerder berichtten, bouwen de Amerikaanse staatsautoriteiten ook nieuwe “quarantainevoorzieningen” voor Amerikanen die “niet in staat zijn thuis in quarantaine te gaan”.

Zoals we begin dit jaar jaar meldden, kondigden de autoriteiten in Ontario, Canada aan dat ze “positief-geteste” burgers zullen isoleren in een coronavirusfaciliteit, waarvan de locatie geheim blijft.

New-York kondigde ook plannen aan om COVID-geïnfecteerden in “quarantainevoorzieningen” onder te brengen.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief:


Gevangeniseiland Australië zet het internet uit – Wil geen pottenkijkers terwijl het de bevolking mishandelt

Source: dissident.one

Laat een bericht achter! Doe mee, wat vind u (jij) hiervan?

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet