Apotheker Arjen Ypma kreeg vorige week onaangekondigd bezoek van de inspectie. De inspecteurs wilden alle namen van artsen die ivermectine hebben voorgeschreven. Apotheek vanNoord levert medicijnen aan Zelfzorg Covid19.

“Ineens stonden twee inspecteurs in de apotheek. Ik dacht: dit is het moment. Natuurlijk had ik er wel op gerekend dat ik ooit een inspectiebezoek zou krijgen en dan ineens is het zover,” schrijft Ypma in een verslag dat is gepubliceerd door het Artsen Collectief. “Ik leidde ze door de apotheek, langs een tafel waar wel 50 doosjes ivermectine op stonden. Ze liepen er straal langs, wellicht hadden de inspecteurs geen idee hoe een doosje ivermectine eruitziet.”

“De inspecteurs kunnen 15 artsen aan de paal nagelen. Maar de eventuele rechtszaken daarover zie ik met vertrouwen tegemoet,” aldus Ypma.

Artsen en apothekers komen in beweging

Eén van de inspecteurs vroeg hem of hij nog steeds ivermectine zou leveren als hij het kort geding gaat verliezen. Daarop antwoordde hij gewoon door te gaan zolang er geen overtuigend wetenschappelijk bewijs komt dat het niet zou werken of nadelig zou kunnen zijn voor de patiënt.

Ypma merkt dat de groep artsen en apothekers in beweging komt. “Meerdere collega’s hebben vragen over het coronabeleid.”

Genezen door de ivermectine

De apotheker laat weten dat een meerderheid van de patiënten binnen enkele dagen volledig opknapt. “Onze patiënten zijn er heilig van overtuigd dat ze zijn genezen door de ivermectine.”

Ypma kan zelf niet bewijzen dat de patiënten zonder ivermectine minder snel waren opgeknapt. Internationaal is er wel een onderzoek verschenen ‘en die resultaten geven 65 procent afname van ziekenhuisopname en sterfte bij vroegbehandeling’.
[Artsen Collectief]

4.7
27
stemmen

Beoordeel dit artikel

+

Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen

Aanmelden

waarom?

+

Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

waarom?

Source: ninefornews.nl

Door Nine4news

Geef een reactie

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet