De 20-jarige studente Annabelle uit Australië haalde op 19 september haar eerste Pfizer-prik. Ze had het gevoel dat ze geen andere keus had. Op 23 september werd ze ziek. Ze lag dagenlang in bed, had last van hoofdpijn, misselijkheid, keelpijn, spierpijn en was erg moe.

Op 28 september begon haar lichaam te schudden en te beven. Annabelle had grote moeite om haar ledematen onder controle te houden. Op het moment dat ze probeerde te lopen, begon haar hart sneller te kloppen.

De beelden zijn op Facebook gezet door senator Gerard Rennick:

Ze werd opgenomen in het ziekenhuis. Het ging van kwaad tot erger: ze kreeg ook epileptische aanvallen die soms wel 30 minuten duurden. Annabelle werd overgebracht naar een groter ziekenhuis en onderzocht door een neuroloog. Ze bleek een permanente neurologische aandoening te hebben.

Na een week mocht ze weer naar huis. De jonge vrouw is nog altijd erg ziek: ze heeft last van hoofdpijn, keelpijn en spierpijn. Daarnaast kan ze zich niet goed concentreren en heeft ze moeite om gesprekken te volgen en te communiceren.

Ze zegt dat haar brein niet werkt en dat ze een ander persoon is. Haar ouders laten weten dat ze is gestopt met haar opleiding, geen inkomen meer heeft en noodgedwongen weer thuis woont. “Het is zeer traumatisch geweest.”

1.5
2
stemmen

Beoordeel dit artikel

+

Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen

Aanmelden

waarom?

+

Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

waarom?

Source: ninefornews.nl

Door Nine4news

Laat een bericht achter! Doe mee, wat vind u (jij) hiervan?

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet