Gisteren heeft de directrice van de CDC in een persconferentie gewaarschuwd dat zij mogelijk de definitie van “volledig gevaccineerd” zullen moeten “bijstellen”, schrijft Off-guardian.org.

Tijdens de virtuele persconferentie ter gelegenheid van de goedkeuring van de “mix-and-match” booster injecties, vertelde Dr. Rochelle Walensky aan de journalisten dat:

“We zullen hier verder naar blijven kijken. Mogelijk moeten we onze definitie van “volledig gevaccineerd” in de toekomst bijstellen.”

De “bijgewerkte” definitie zou wellicht betekenen dat alleen mensen die de derde “booster” injectie hebben gehad als “volledig gevaccineerd” worden beschouwd, terwijl mensen die de twee oorspronkelijke vaccinaties hebben gehad niet langer “volledig gevaccineerd” zijn.

Hoewel de waarschuwing een truc zou kunnen zijn om mensen angst aan te jagen zodat zij hun “booster” nemen zonder hen daartoe te dwingen, zij erop gewezen dat een herziene definitie van “volledig gevaccineerd” reeds in andere landen is goedgekeurd.

Het is bijvoorbeeld al beleid in Israël, waar ze begin september hebben “aangepast wat het betekent om gevaccineerd te zijn,”. Je hebt nu een derde prik nodig, anders word je niet langer als gevaccineerd beschouwd.

We schreven er destijds over, en voorspelden dat het zich waarschijnlijk zou verspreiden naar de rest van de wereld.

In feite hebben personen in de alternatieve media dit al een tijdje voorspeld. Zie dit filmpje van YouTuber WhatsHerFace in augustus:

Wat betreft het mogelijke doel van een “bijgewerkte definitie”, zou het tweeledig zijn.

Ten eerste, het zou hen in staat stellen om de controle te behouden. Mensen dwingen om door hoepels te springen alleen maar om rechten “terug te krijgen” die ze ooit als vanzelfsprekend beschouwden, creëert een sfeer die staatstirannie normaliseert.

Ten tweede, en cynischer, zou het hen in staat stellen de statistieken kunstmatig te manipuleren om de doeltreffendheid van de vaccins te flatteren en de schade die zij zouden kunnen aanrichten te verbergen.

We weten al dat je in de VS en andere landen niet als “gevaccineerd” wordt beschouwd als je maar één keer of minder dan twee weken twee keer bent ingeënt. Dus elke patiënt die in die tijd geïnfecteerd is met “Covid” wordt beschouwd als “ongevaccineerd”, NIET als een “doorbraakinfectie”.

Door de definitie van “volledig gevaccineerd” te wijzigen, kunnen zij miljoenen mensen die dubbel zijn ingeënt weer veranderen in “ongevaccineerde” mensen en voorkomen dat zij potentiële “doorbraakinfecties” worden en de effectiviteitsstatistieken van de vaccins schaden.

Dit zal op zijn beurt eventuele oversterfte camoufleren bij degenen die het vaccin hebben gehad, bijvoorbeeld als gevolg van antilichaam-afhankelijke versterking, omdat al degenen die sterven officieel “niet volledig gevaccineerd” zullen zijn.

Ze zullen het er waarschijnlijk snel doordrukken, voordat het griepseizoen van deze winter begint, zodat alle sterfgevallen door griep “ongevaccineerde covid-sterfgevallen” kunnen zijn.

En voor iedereen die een dubbele vaccinatie heeft genomen en dacht zijn leven terug te kopen, het spijt ons, maar we hebben u gewaarschuwd dat dit zou gebeuren.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Nog een interview met Dr Mike Yeadon – “Waarschuw iedereen om niet in de buurt van de extra vaccins te komen”

Volg Frontnieuws op Telegram

Laat een bericht achter! Doe mee, wat vind u (jij) hiervan?

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet