De wereld is nu getuige van een pandemie van hartaanvallen veroorzaakt door bloedstolsels ten gevolge van verstopte slagaders. Tegelijkertijd verzwijgen de beroepsleugenaars van de mainstream media elk mogelijk verband met het Covid-19 vaccin, dat de eigenlijke schuldige is van de sterfgevallen door bloedstolsels en waarvoor talrijke onafhankelijke artsen hebben gewaarschuwd dat het bij de meerderheid van de gevaccineerde mensen bloedstolsels zou veroorzaken.

Het aantal gevallen van hartziekten na vaccinatie met een van beide mRNA-vaccins neemt toe. Niets om u zorgen over te maken. Niets dat echt de moeite van het vermelden waard is, iets dat uitsluitend aantoont hoe nauw en gedetailleerd zij op uw gezondheid letten.

De mRNA-vaccins verstoppen duizenden kleine haarvaten in het bloed van degenen die het ‘vaccin’ hebben genomen. De meesten zullen binnen een relatief kort tijdsbestek sterven aan hartfalen.

Wat we nu zien, is nog maar het begin van een tsunami aan hartfalen onder de gevaccineerden, in het bijzonder bij de boosterverslaafden.

Iedereen die deze experimentele serums neemt, speelt medisch Russisch roulette.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

VACCINBESCHADIGDEN DOSSIER

Covidvaccin snijdt mensen geestelijk af – persoonlijke ervaring

Volg Frontnieuws op Telegram

Laat een bericht achter! Doe mee, wat vind u (jij) hiervan?

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet