De Amerikaanse president Joe Biden wil bedrijven met 100 of meer medewerkers verplichten tot vaccinaties tegen het coronavirus of een wekelijkse coronatest. Eerder kondigde hij al een vaccinatieplicht aan voor overheidspersoneel en mensen die werken in zorginstellingen en ziekenhuizen die vergoedingen ontvangen van de overheid.

Advocaten slaan alarm over de maatregelen. Advocaat Tom Renz zegt dat de aangekondigde vaccinatieplicht ‘ongrondwettig’ is. Hij denkt dat dit een manier is om de aandacht af te leiden van andere dingen die momenteel in de wereld gebeuren en niet zozeer te maken heeft met corona.

Experiment

Renz zei tegen One America News dat tussen de 50 miljoen en 100 miljoen Amerikanen liever ontslag nemen dan een prik halen. Dat zal volgens hem grote gevolgen hebben voor de economie.

Biden verplicht mensen om zich te onderwerpen aan een experiment waarbij er een ongetest vaccin in hun lichaam wordt gespoten. Een vaccin dat alleen is goedgekeurd voor noodgebruik. “Als je zonder geïnformeerde toestemming experimenteert op mensen – dat is wat er gebeurt – is dat letterlijk een misdaad tegen de menselijkheid,” zei de advocaat.

Gevaccineerden worden ziek

Renz zei verder dat het erop lijkt dat het vaccin corona juist verspreidt. “We zien overal ter wereld dat de gevaccineerden ziek worden, behalve in de Verenigde Staten. Dus elk land ter wereld liegt over de cijfers behalve de VS, of de VS knoeit met de cijfers om een bepaalde agenda door te drukken,” aldus de advocaat.

0
0
stemmen

Beoordeel dit artikel

+

Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen

Aanmelden

waarom?

+

Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

waarom?

Source: ninefornews.nl

Door Nine4news

Laat een bericht achter! Doe mee, wat vind u (jij) hiervan?

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet

Click to listen highlighted text!