Vigano verklaart verder: “De vaccin- en abortusslachtoffers worden geofferd op het altaar van Moloch.” Hij waarschuwt voor het komende kwaad van de klimaatverandering tirannie.

Terwijl de overgrote meerderheid van het christendom keurig en gedwee, en vaak zelfs enthousiast, meewerkt aan de totstandkoming van de Nieuwe Wereldorde, tegenwoordig beter bekend als de Great Reset, Build Back Better en Agenda 2030, zijn er in elke denominatie nog een handjevol mensen over die zien wat er aan de hand is en zich daartegen durven uit te spreken. In de katholieke kerk is aartsbisschop Viganò de meest uitgesproken tegenstander. Viganò stelt zich nu ongewoon hard op tegen kerkleiders, in het bijzonder tegen paus Franciscus, die volgens hem een ketterse anti-evangelie verkondigt en de kerk heeft omgevormd tot “een dienaar van de Nieuwe Wereldorde”.

Hij klaagt de Paus aan, de Great Reset, de Jezuïeten, de vaccincriminelen, de verkiezingsdieven, de Vrijmetselaars en hun oorlog tegen de mensheid. En waarschuwt voor het Merkteken van het Beest, gegeven door het mRNA-vaccin.

De Diepe Kerk en zij die 501(c)(3) belastingvrijstelling accepteren hebben een deal met de duivel gesloten. Zij hebben hun congregatie verraden aan de Diepe Staat en de mensheid  verraden.

Dr. Robert Moynihan interviewde onlangs de uitgesproken Italiaanse aartsbisschop Carlos Maria Viganò over de huidige ontwikkelingen in de katholieke kerk.

Aartsbisschop Vigano:

“Het lijkt me nu duidelijk dat we geconfronteerd worden met een belegering op zowel sociaal als religieus gebied. De zogenaamde noodsituatie pandemie is gebruikt als een vals voorwendsel om op een gelijktijdige en gecoördineerde manier de vaccinatie en Groene Pas in vele naties van de wereld op te leggen… Zij steunen hen in dit verderfelijke plan en gaan zelfs zover dat zij degenen veroordelen die niet aanvaarden dat zij worden onderworpen aan inenting met een experimenteel genserum, met onbekende bijwerkingen, dat geen enkele immuniteit tegen het virus verschaft, om nog maar te zwijgen van de morele implicaties in verband met de aanwezigheid van genetisch materiaal afkomstig van geaborteerde foetussen, wat voor een katholiek een meer dan voldoende reden is om het vaccin te weigeren. Wij zijn in oorlog, een oorlog die niet openlijk wordt verklaard, die niet wordt uitgevochten met conventionele wapens, maar toch een oorlog is…”

De alliantie is niet tussen staat en kerk. Maar het is tussen de diepe staat en de diepe kerk.
En aartsbisschop Vigano zei verder dat de elitisten die het voor het zeggen hebben, in staat zijn het stemmen in hun eigen voordeel te manipuleren, schrijft Thegatewaypundit.com.

“Ze doen zich voor als vertegenwoordigers van het volk, maar in feite handelen ze tegen het volk. Zonder enige beperking, zonder grenzen, noch van bovenaf, omdat zij de goddelijke oorsprong van de macht van hen die regeren hebben opgeheven, noch van onderaf, omdat zij de burgers niet toestaan hun eigen vertegenwoordigers te kiezen, tenzij zij er zeker van zijn dat zij de stemming in hun eigen voordeel kunnen manipuleren.”

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vaticaan: Paus roept op tot nieuwe wereldorde waarin volledig gevaccineerde knechten leven

Volg Frontnieuws op Telegram

Laat een bericht achter! Doe mee, wat vind u (jij) hiervan?

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet