De Amerikaanse gezondheidsdienst CDC heeft meer dan 6000 nieuwe overlijdens na coronavaccinatie gemeld. Dat is meer dan een verdubbeling ten opzichte van het totale aantal van vorige week. Tussen 14 december vorig jaar en 13 juli dit jaar kwamen bij het VAERS, dat bijwerkingen van vaccins in de Verenigde Staten bijhoudt, 6079 meldingen van sterfgevallen binnen na toediening van een coronavaccin.

Het Amerikaanse RIVM laat weten dat er tussen 14 december 2020 en 19 juli dit jaar 12.313 overlijdens zijn gemeld na coronavaccinatie. Dat betekent dat er in een week 6234 meldingen zijn bijgekomen. Het is niet bekend of de enorme sprong het gevolg is van een achterstand of dat het hier gaat om overlijdens die afgelopen week zijn gemeld.

45.000 sterfgevallen

Een klokkenluider uit de medische industrie beweert daarnaast bewijs te hebben dat 45.000 Amerikanen binnen drie dagen na de coronavaccinatie zijn gestorven. Advocaat Thomas Renz heeft namens de klokkenluider een rechtszaak aangespannen tegen de Amerikaanse overheid.

De vrouw verdiepte zich in gegevens van Medicare en Medicaid om te achterhalen hoeveel mensen er binnen drie dagen na vaccinatie waren gestorven en kwam tot de ontdekking dat het er vijf keer meer waren dan gemeld door het VAERS-systeem.

Oorzaak van tientallen doden ‘niet te achterhalen’

In eigen land tast Bijwerkingencentrum Lareb in het duister over de doodsoorzaak van vele tientallen mensen die overleden na een coronaprik. Slechts in een handvol gevallen werd het lichaam na overlijden onderzocht.

5
3
stemmen

Beoordeel dit artikel

+

Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen

Aanmelden

waarom?

+

Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal

Volgen

waarom?

Source: ninefornews.nl

Door Jason

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte !!!

Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL

Hartelijk welkom ! je inschijving is binnen,

Er is een 404tje op getreden sorry.

Het nieuws, maar dan anders. will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.