Wij zijn geen virusontkenners, maar willen toch maar wat bewijzen zien. Het is natuurlijk een raadsel hoe je iets zou moeten ontkennen waarvan het bestaan niet is bewezen. Degenen die menen anderen uit te moeten schelden voor “complotdenkers”, geloven zelf in spoken. Want vooralsnog is SARS-CoV-2 een spookvirus.

Virologen zijn keldergeleerden omdat ze alleen naar boven mogen komen als er sprookjesvertellingen nodig zijn om de populatie stress te bezorgen. Daar zijn deze keldergeleerden goed in, daar worden ze voor ingehuurd. De meesten zien mensen niet zozeer als mens, alswel een doorgeëvolueerd beest op 2 poten. De meesten zijn dan ook dierenarts. Professor Dr. Marion Koopmans is er zo een. Beesten praten namelijk niet terug en dat vindt deze nitwit wel zo conveniërend. Koopmans voelt zich al bedreigd, als iemand een eigen mening ventileert en zou het liefst politiebescherming aanvragen of de kelder weer induiken. Bovendien wordt het wicht vals en gaat arrogant nog harder liegen en fantaseren.

Maar mensen praten nu eenmaal terug en sommigen schrijven het ook nog op.

We gaan de kelderwetenschap wat handvaten aanreiken om ze de kans te geven hun eerste waarheid te verkondigen.

1884 – De Postulaten van Koch – Hoe isoleer je een virus.

Op voorhand melden we alvast maar even dat Robert Koch later de hand lichtte met zijn eigen postulaten teneinde de politie/militairen/wetenschap/farmaceuten niet voor de voeten te lopen.

Er moet namelijk worden aangetoond dat een virus geïsoleerd is en daarna gecategoriseerd en gekarakteriseerd. Vervolgens moet worden bewezen dat dit virus de oorzaak is van één ziekte. Eén oorzaak, één gevolg dus. Oftewel: SARS-CoV-2 veroorzaakt COVID-19. Hoe simpel kan het zijn?

Tegenstanders van deze methode beweren dat Robert Koch deze opstelling alleen heeft gemaakt voor bacteriën en niet voor virussen. Hoewel dit een zelfbedachte loze kreet is, kan er een kern van waarheid in zitten. Maar is is hulp gekomen. Door niemand minder dan de heren Ron Fouchier en Ab Osterhaus van het Erasmus MC. Samen met anderen hebben ze in 2003 aangetoond dat ze het SARS virus (in een apensoort) hebben geïsoleerd aan de hand van de postulaten van Koch! Het jubelende rapportje draagt de pretentieuze titel:

“Koch’s postulates fulfilled for SARS virus”

Publicatie: https://www.nature.com/articles/423240a/

Als we dit naar echte wetenschappers sturen (Stefan Lanka, Robert Young, Andy Kaufmann) dan zal er weinig van overblijven omdat vrij makkelijk is te zien dat deze pseudowetenschappers aan het eind van hun verhaaltje een gigantische disclaimer toevoegen: […] niet uit te sluiten is, dat een ander pathogeen de oorzaak van SARS is […] De oplichterij wordt niet eens verborgen gehouden, ze schrijven het gewoon op.

Hier een uitleg hoe een viroloog zijn bewijs oplevert, dit is zijn bestaansrecht.

De vertaling volgt later. In 1 minuut wordt duidelijk hoe het NIET moet en er eigenlijk massieve fraude wordt gepleegd.

Hoe moet het dan wel?

Het uitgangspunt in de Koch procedure is om de doodsoorzaak vast te stellen van bijvoorbeeld een rat die door een onbekende ziekte is geveld. Aan de buitenkant is dat niet te zien, dus moet er een bloedmonster worden afgenomen. Tegelijkertijd wordt er ook van een gezond dier een bloedmonster genomen.

STAP 1

Het vermoedelijke (verdachte) pathogeen (ziekteverwekker) moet altijd kunnen worden geassocieerd met de ziekte en in gezonde dieren niet aanwezig zijn. Na analyse van het bloedmonster worden rode bloedlichamen waargenomen en de vermoedelijke ziekteverwekker. Bij een gezond dier alleen de rode bloedcellen.

STAP 2

Het verdachte pathogeen, vermoedelijke ziektekiem moet in een zuivere (dus onbesmette) cultuur worden gekweekt. In het linker schaaltje (agarplaat) zien we na inoculatie koloniën van ziektekiemen ontstaan. In het rechterschaaltje worden geen organismen aangetroffen.

Vervolgens wordt het gezonde dier geïnfecteerd met het verdachte pathogeen.

STAP 3

De injectie met de vermoedelijke ziekteverwekker moet in het gezonde dier nu de ziekte tot gevolg hebben.

Dan moet er een bloed- of weefselmonster onder de microscoop worden geanalyseerd

STAP 4

Het organisme moet vervolgens wederom worden geïsoleerd en identiek met de oorspronkelijke (vermoedelijke) ziekteverwekker zijn. Het monster moet een kopie van het eerste monster zijn, welke bij het dode dier is afgenomen. Vervolgens moet de procedure zeer vele keren worden herhaald en evenzovele keren bevestigen dat het afgenomen monster exact gelijk is aan het oorspronkelijke monster.


Dit zijn de postulaten van Koch, nodig om een ziekteverwekker te isoleren en te repliceren.

Met het SARS-CoV-2 virus moet dat dan nog even gebeuren. Met de miljoenen COVID-19 slachtoffers, ziek of overleden, is het afnemen van één monstertje geen probleem. Met de miljarden investering voor de “vaccins” kan er toch ook wel een paar duizend euro aan de kant worden gelegd voor bovengenoemd projectje? Er worden immers al miljoenen uitgeloofd voor degene die het bewijs kan leveren. Waarom sturen Fouchier en Osterhaus hun papertje niet even naar die instanties. Een paar miljoen is zo verdiend. Er is haast geboden, heren!

Want: geen virus, geen ziekte, geen pandemie.

Geen pandemie, geen viroloog, geen genade.

Source: herstelderepubliek.wordpress.com

Laat een bericht achter! Doe mee, wat vind u (jij) hiervan?

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet