Frontnieuws herhaalt de 15 meest gelezen berichten van 2021. Deze staat op nr. 13, en werd voor het eerst op 8 februari gepubliceerd.

Er duiken steeds weer afschuwelijke berichten op over bejaarden die in verpleeghuizen sterven. Maar wat nog enger is, is dat de meeste sterfgevallen bij deze ouderen zich voordeden nadat zij waren gevaccineerd.

Volgens de website Actualidad RT, die zich baseert op informatie van Cadena SER, zijn in de afgelopen week 761 bejaarde bewoners van verzorgingstehuizen overleden nadat zij, voor het merendeel, enkele doses van het vaccin van Pfizer en Moderna hadden gekregen.

Dat is het ergste aantal sterfgevallen sinds april vorig jaar. Maar zij zullen blijven beweren dat het vaccin geweldig is en dat er geen enkel probleem is, zij zullen de mensen blijven aanmoedigen zich te laten vaccineren.

Enkele van de meest dramatische situaties hebben zich voorgedaan in de residentie Novo Sancti Petri, in de gemeente Chiclana, in de provincie Cádiz (in het zuiden van het land). 22 ouderen zijn overleden door een uitbraak van het Coronavirus die minstens 79 inwoners en 24 werknemers heeft geïnfecteerd. De infecties begonnen een paar dagen nadat stagiaires en medewerkers de eerste dosis van het vaccin tegen Covid-19 hadden gekregen.

Iets soortgelijks gebeurde in het bejaardencentrum El Salvador, in Lagartera, een gemeente van Toledo, iets meer dan 150 kilometer van Madrid. Daar werden, nadat de eerste dosis van het serum tegen het Coronavirus was toegediend, bij een uitbraak alle bewoners op één na besmet; negen van hen stierven, allen met reeds bestaande aandoeningen.

Een andere uitbraak in het bejaardencentrum Vitalia Parque Alcosa in Sevilla heeft geleid tot een totaal van 62 bevestigde infectiegevallen en de dood van 15 bejaarden.

Realiseert u zich dat deze dramatische gebeurtenissen zich voordoen met vaccins en dat niemand er iets van zegt, in feite blijft men mensen aanmoedigen om zich te laten vaccineren en zelfs de meeste gezondheidswerkers blijven hen aanmoedigen om dit te doen.

Het is verschrikkelijk dat we getuige zijn van deze tragedie en dat de maatschappij waarin we leven niet opstaat. Ze brengen het leven van onze oudjes in gevaar.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Opnieuw een Spaans verpleegtehuis dat na het vaccineren van zijn bewoners doden (22) te betreuren heeft

Volg Frontnieuws op Telegram

Laat een bericht achter! Doe mee, wat vind u (jij) hiervan?

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet