Met een dagelijkse instroom in de orde van grootte van 1.000 (voornamelijk) mannen uit hoofdzakelijk islamitische landen, wordt de steeds krimpende oorspronkelijke Nederlandse bevolking gecompenseerd. Het omvolken van West-Europa en dus ook Nederland ligt op schema. Immigratie is een miljarden kostende operatie.

Zoals gebruikelijk wordt niemand iets gevraagd, het “gebeurt” gewoon.

De islam is het Kromme Zwaard van het Vaticaan. Wie de paus hoort mummelen over hoe we hier onze moslim broeders dienen te verwelkomen, weet voldoende. De islam is gekaapt door de radicale Wahabieten stam, een van oorsprong Joodse clan uit Irak, op de vlucht voor andere stammen. Het Britse MI6 heeft een dikke vinger in de pap gehad in het vormen van de Saouds en hun kwaadaardige doctrine van koppensnellen en amputatie.

Voorbeeld Mozambique: wordt Europa straks een broeinest van verdrijving en een bolwerk van islamitische terreur?


De herbevolking is in volle gang en de situatie in West Europa stevent af op een onomkeerbare status quo.

Het is dus leerzaam om te kijken naar de landen waar de islam niet langer een minderheid is die bescherming verdient: maar een wrede tiran en onderdrukker van de etnisch oorspronkelijke bevolking. Mozambique in Oost-Afrika is zo’n voorbeeld: daar staat vooral het noorden onder de wrede willekeur van de islam, die geen rekening houdt met ontberingen en ellende zolang alleen de eigen motieven met bruut geweld worden afgedwongen. Ongeveer 750.000 mensen in het noorden van Mozambique hebben hulp nodig omdat islamitische milities steden en dorpen aanvallen om dood en verderf te zaaien. Nog eens 200.000 op de vlucht geslagen inheemse Afrikanen worden als ontheemd beschouwd en ondervoeding wordt daar de echte pandemie.  Voeg daar nog daar aan toe de clowneske Corona maatregelen en de nasleep van storm Kenneth van april 2019, die complete oogsten, huizen en scholen verwoestte en de catastrofe is compleet. Vooral onder gefrustreerde jongeren wordt islamitische radicalisering steeds duidelijker. Sommigen kunnen worden gerekruteerd, anderen vormen weer tegenmilities en militante burgerbewegingen.

Ook hier is de belangrijkste reden voor het conflict de invoering van de sharia en de vestiging van een kalifaat. Vooral de islamistische splintergroep Ahlu Sunnah Wa-Jama’a is zeer actief in het noorden van Mozambique. De organisatie zou ongeveer 4.500 leden hebben, van wie de jeugd als militant en kwaadaardig wordt beschouwd: hoewel het aanvankelijk beweerde tolerant en geweldloos te zijn, zou het zich steeds meer hebben ontwikkeld in de richting van de radicale islam.

De gevechten zijn nu al vier jaar aan de gang, waarbij het aantal gewelddaden sinds 2020 bijna is verdrievoudigd: volwassenen worden onthoofd en kinderen worden doodgeschoten, vrouwen worden gedwongen uitgehuwelijkt, wier nakomelingen worden opgeleid tot soldaten. Seksueel misbruik van kinderen floreert. Dit alles gebeurt in de naam van Allah en omdat een profeet met 72 maagden het zogenaamd zo wil. De ene humanitaire catastrofe zit de andere op de hielen. Radicale moslimpredikers winnen steeds meer aan populariteit.  De gebruiken van de lokale bevolking moeten worden afgeschaft om in plaats daarvan islamitische gebruiken te laten terugkeren. Voedsel als mosselen, slakken of varkensvlees worden evenals alcohol als moreel verwerpelijk beschouwd. Veel moslims uit andere landen komen zonder paspoort naar Mozambique om te zorgen voor een totale chaos bij de autoriteiten. ISIS is ook actief geweest in Mozambique, een van de armste landen ter wereld.  Ongeveer 1,2 miljoen kinderen gaan daar niet naar school.

Waar begint dit op te lijken? Onze goedhartige wereldverbeteraars, met hun sociaalpedagogisch oneindig waardevolle integratieprogramma’s, geloven nog steeds dat moslims deel zullen gaan uitmaken van West-Europa. Het volgende is wel duidelijk: De vos wordt geen vegetariër als je hem in het kippenhok toelaat. Deze mensen worden gegarandeerd niet bij toverslag iemand anders als ze de grens over zijn.  In plaats daarvan zullen imams in de toekomst genieten van verbeterde trainingsprogramma’s aan de universiteiten.

Het mogen in naam dan Allah’s troepen zijn die hier worden gestationeerd. In werkelijkheid is het de militie van de paus om iedere tegenstand (nationalisme, protestantisme) de kop in te drukken.

Islamofobie moet nog consequenter worden bestreden onder onder de volgende 10 jaar Regime Rutte.

Daarvoor wordt € 5 miljard bij de Zorg bezuinigd om de door ons zo vurig gewenste omvolking in goede banen te leiden.

Dit is een signaal naar de burgers van Nederland: “Wij doen wat het WEF/WHO ons dicteert. Wat u er van vindt is irrelevant.”

Source: herstelderepubliek.wordpress.com

Laat een bericht achter! Doe mee, wat vind u (jij) hiervan?

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet