Foto: Pexels/Tima Miroshnichenko

Help mee door deze info met anderen op je social media te delen!

Zullen we het behandelen van kanker overlaten aan de oncologen? Die vraag stelde Volkskrant-journalist Maarten Keulemans nadat ex-verpleegkundige Marga Bult studies had gedeeld op X over ivermectine bij de behandeling van kanker.

Wat blijkt nu? Dit ‘ontwormingsmiddel’ heeft antikankereffecten. Meerdere patiënten van kankerchirurg Kathleen Ruddy met vergevorderde kankers zijn hersteld na het nemen van ivermectine.

—Lees verder na dit advertentieblokje—

https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/05/mensen-genezen-op-miraculeuze-wijze-van-kanker-als-ze-dit-verguisde-middel-nemen-1.png

Eén van haar patiënten was er slecht aan toe en vervolgens gebeurde er iets opmerkelijks. De man had een vergevorderde vorm van prostaatkanker en artsen zeiden dat ze niks meer voor hem konden doen. Hij besloot ivermectine te nemen. Na minder dan een jaar kon hij drie avonden per week stappen.

Verdwenen

Een andere man, Eddie, was er ook slecht aan toe. Hij had twee tumoren in zijn slokdarm die niet verwijderd konden worden. Hij rookte, kon niet slikken en viel 20 kilo af.

Binnen enkele maanden kon hij slikken, kwam hij weer aan en klonk zijn stem beter, zei Ruddy.

Weer enkele weken later waren er geen tumoren meer te zien op de scan. Ze waren verdwenen. Weg. Foetsie. Het grootste probleem was dat hij zijn vissersboot al had verkocht.

(Video verwijderd? Klik hier…)

Ivermectine in plaats van chemo

Ivermectine doodt kanker, zegt ook arts Syed Haider. Niet in 100 procent van de gevallen, maar hij zou zelf voor ivermectine gaan in plaats van chemo.

Nederlandse artsen die ivermectine in coronatijd off-label voorschreven aan coronapatiënten kregen fikse boetes. Die worden nu stuk voor stuk vernietigd.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

5
1
stem

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....