Gideon van Meijeren verschijnt op dinsdag 28 mei vanaf 9:00 uur voor de rechtbank in Den Haag. Voor de zitting is de hele dag uitgetrokken. Op maandag verscheen de onderstaande tweet van van Meijeren met een filmpje dat er niet om liegt.
 
 

 
Met politiegeweld, censuur en propaganda is getracht de wil van het volk te breken. Burgers die gingen staan voor hun grondrechten en vreedzaam protesteerden werden ongekend hard aangepakt. Van Meijeren is een van de weinige politici die gedurende de gehele corona periode oppositie heeft gevoerd tegen een tiranniek en onwetenschappelijke beleid. Nodeloos om te zeggen dat hij bij grote delen van de bevolking zeer veel respect geniet en zeer geliefd is.
 
U kunt bij de rechtszaak aanwezig zijn. U diens dan om 8:45 bij het rechtsgebouw in Den Haag te zijn op de Prins Clauslaan 60.

Het is ook mogelijk om de zitting via een livestream te volgen. Klik daarvoor op deze link: livestream rechtszaak.
 
 

Achtergrond

 
Mocht u het onderstaande interview van Flavio Pasquino met Gideon van Meijeren nog niet hebben bekeken, dan is hier nogmaals de video. Het maakt in korte tijd duidelijk wat hier werkelijk speelt.
 

 
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *