Officieel is een virus klein deeltje organisch materiaal, dat zich uitsluitend kan vermenigvuldigen in cellen van levende wezens. Officieel is het verhaal dat wanneer een virus een levende cel binnendringt, zal deze cel – de zogenaamde gastheercel – vele kopieën van het oorspronkelijke virus gaan produceren en wordt de drager van het virus dus ziek. Ook de overdraagbaarheid gaat dan op eenzelfde wijze. Maar, gekke vraag misschien, bestaan virussen wel..? Het medisch-wetenschappelijk onderzoek naar dit fenomeen, gaat bijna 100% over ‘virtuele modellen’ van virussen; échte virussen zijn nog NOOIT GEÍSOLEERD.. M.a.w. NIEMAND heeft ooit een virus gezien..!! Lees rustig verder..

*

Zijn virussen een ‘verzinsel’
én vaccins daartegen, een groot gevaar..??

2024 WantToKnow.nl |
| met dank aan © Fred Teunissen/Transitieweb 2024
*

Louis Pasteur, feitelijk een bedrieger, die dat later -aan het end van diens leven- impliciet ook heeft toegegeven. Maar deze ‘valse herder’ heeft nog steeds een giga-kudde ‘volgschaapjes’ achter zich aan.

Kan een virus, waar virologen het over eens zijn dat het een onzichtbare, niet-levende microbe is, zoveel schade aanrichten? Misschien is er iets anders dat een rol speelt, iets dat de natuurlijke balans heeft verstoord en ons vatbaar heeft gemaakt voor ziekte. De officiële verklaring voor de afgelopen pandemie (maart 2020) is een ‘gevaarlijk, infectueus virus’. Dit wordt gebruikt als excuus om alle mensen op de wereld op te sluiten in hun huizen, want dan zou het virus zich minder snel verspreiden. Mondkapjes, afstand houden, antivirale middelen en vaccins worden ingezet omdat men ervan uitgaat dat piepkleine, niet-zichtbare virussen ernstige ziekte teweeg kunnen brengen en dat die overgedragen kunnen worden van mens op mens.

Het was Louis Pasteur die midden 1800 de medische gemeenschap ervan overtuigde dat besmettelijke microben ziekten veroorzaken. Later gaf hij toe dat de inspanningen om besmetting te bewijzen op niets waren uitgelopen. Dat is ook gebleken uit zijn inmiddels gepubliceerde dagboeken. De toen opkomende farmaceutische industrie hield vast aan de eerdere theorie: virussen kunnen ziekten veroorzaken en zijn besmettelijk. Er was een nieuw verdienmodel gevonden.

Maar bestaan ‘virussen’ eigenlijk wel? Of is ziekte, zoals COVID-19, te wijten aan andere oorzaken, met name toxische leefomstandigheden? Volgens velen, zijn het niet de virussen, maar omgevingsinvloeden, zoals straling van zendmasten, stoffen in chemtrails en injecties met giftige substanties zijn verantwoordelijk voor ziekten. Dr. Robert Young zet het in het onderstaande video-interview nog eens haarfijn op scherp:

“De hele virustheorie berust op bedrog. Hiv bestaat niet. Het coronavirus bestaat niet. En het hpv-virus al evenmin.”

Dr. Robert Young is auteur van een serie boeken over leefstijl, dieet en gezondheid is voor de hierboven gedane uitspraak, fel aangevallen door het medische establishment in de VS. Hij zou onder meer onbevoegd de geneeskunde hebben beoefend. Onze collega Fred Teunissen van Transitieweb.nl schrijft over Robert Young:

“Afgelopen maand las ik het boek dat hij met zijn echtgenote schreef: ‘The pH Miracle, balance your diet, reclaim your health‘. Ik vind het een voortreffelijk boek. Het zou op de scholen onderwezen moeten worden.

Het video-interview met hem, heeft een heftige inhoud. Maar wat wil je? We leven in behoorlijk heftige tijden. Dr. Young snijdt tal van thema’s aan, die we ook in TransitieWeb (HIER) de afgelopen jaren hebben behandeld, zoals 4G en 5G straling als een belangrijke factor bij ‘uitbraken’ van ziekten, het virusbedrog van de farmaceutische maffia, inwendige, mensvijandige nanotechnologie, turbokankers en de genezing daarvan en de genocide met vaccins.

Hij gaat eveneens in op methoden om het lichaam van grafeen, aluminium en andere nanotech te ontdoen. Een video met veel, enorm belangrijke informatie.”

Website dr. Robert Young: drrobertyoung.com | Master Peace (nano detox): masterpeacebyhcs.com

Peter Duesburgs boek Inventing the AIDS Virus: Inventing-AIDS-Virus-Peter-Duesberg

Dr. Robert Young: “De levens van honderden miljoenen mensen staan op het spel” (Transitieweg.nl)

Gerelateerd:

(LEESTIP! Toegankelijk geschreven. Klik voor link naar de uitgever (Succesboeken))

Alles over deze bizarre viruswereld, in een ander boek
Bestsellerauteurs dr. Thomas Cowan en Sally Fallon Morell leggen het in dit boek nog eens uit. Dr. Thomas Cowan is gepensioneerd arts en vicevoorzitter van de Amerikaanse artsenvereniging voor antroposofische geneeskunde en medeoprichter en bestuurslid van de Weston A. Price Foundation. Hij geeft veel lezingen en workshops in de VS en heeft vijf boeken geschreven, waaronder ‘Human Heart, Cosmic Heart’ en het in het Nederlands vertaalde ‘Vaccins, autoimmuniteit en kinderziekten’ (HIER)

De andere auteur, Sally Morell is bekend geworden door haar boek ‘Nourishing Traditions’ (zo’n 700.000+ ex. verkocht!). Oprichter en voorzitter van de Weston A. Price Foundation en redacteur van het kwartaalblad van deze stichting. Auteur van acht boeken, waaronder ‘Eat Fat, Lose Fat’, ‘Nourishing Broth, Nourishing Fats en Nourishing Diets’.

Klik voor alle info over dit boek en bestelwijze, op de afbeelding van de cover hiernaast.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *