Een enorme piek in nieuwe “gevallen” van het Wuhan-coronavirus (Covid-19) heeft Singapore getroffen, een van de meest “volledig gevaccineerde” landen ter wereld met een nalevingspercentage van ongeveer 81 procent, volgens de laatste gegevens.

Toenemende infecties als gevolg van massale injectie belemmeren de inspanningen om het land te heropenen, aangezien “volledig gevaccineerde” inwoners ziekenhuizen overspoelen die wanhopig zuurstof en andere behandelingen nodig hebben.

In het weekend verdubbelde het aantal patiënten dat zuurstof nodig had in Singapore, wat aantoont dat de injecties die ze ‘vaccins’ noemen, niet de beloofde bescherming bieden tegen Chinese ziektekiemen.

In vergelijking met de meeste andere landen accepteerde Singapore uitzonderlijk snel de Fauci-griepprikken. De bewoners stonden in de rij en stroopten hun mouwen op, om nu geconfronteerd te worden met de gevolgen van antilichaamafhankelijke verbetering (ADE) en andere schade van spike-eiwitten.

Injectiepercentages zijn tot stilstand gekomen, zo blijkt uit rapporten, aangezien de overgrote meerderheid van Singapore alle momenteel beschikbare shots heeft genomen die door de regering zijn gepusht. Om nu deze piek in nieuwe infecties en ziekenhuisopnames te zien, vragen sommige mensen zich af hoe en waarom dit gebeurt.

“Infecties in het weekend waren meer dan een gecombineerde 1.000 gevallen, een tienvoudige toename ten opzichte van een maand geleden”, meldde Reuters.

“Veel experts maken zich echter niet al te veel zorgen over de toename van infecties vanwege het lage aantal ernstige gevallen en het hoge vaccinatiepercentage in Singapore.”

Gevaccineerde mensen doden anderen met spike-eiwit “shedding”

Al vroeg in de plandemie was Singapore een van de eerste landen die besmettingen met het Wuhan-coronavirus (Covid-19) meldde.

Samen met Australië kondigde Singapore aan de wereld aan dat het China-virus daar was gedetecteerd, waardoor de wereldwijde media in een neerwaartse spiraal terechtkwamen.

Fast-forward naar nu en Singapore loopt voorop in zowel de naleving van vaccins als de gelijktijdige versnelde verspreiding van de Wuhan-griep en zijn vele “varianten” – die in veel gevallen nog steeds worden toegeschreven aan de “niet-gevaccineerde”.

Er is geen bewijs dat suggereert dat gezonde, niet-gevaccineerde mensen iets anders verspreiden dan hun ongerepte bestaan, maar de reguliere media willen dat u gelooft dat zij de ziektevectoren zijn in tegenstelling tot de volledig gevaccineerde mensen.

Ironisch is het feit dat de plandemie allang achter de rug zou zijn als iedereen gewoon nee had gezegd tegen vaccinatie. Dankzij de gevaccineerde hebben we nu variant na variant die zich ongehinderd verspreidt en ellende, lijden en dood achterlaat.

En de dingen staan ​​op het punt nog veel erger te worden als de eerste ronde van “booster” -shots wordt uitgedeeld. Deze secundaire prikken zullen alles genezen, zo wordt ons verteld, hoewel de realiteit is dat de wereld vanwege hen op het punt staat een nieuwe “golf” van de hel te ervaren.

“Als Singapore door het aanbieden van boostershots aan de mensen, inclusief jonge volwassenen, in staat is om zijn beperkingen sneller te versoepelen, vooral met betrekking tot het heropenen van de grenzen van Singapore, dan kan dit een existentiële beslissing zijn die de regering moet nemen”, kondigde Teo Yik Ying aan. , decaan van de Saw Swee Hock School of Public Health aan de National University of Singapore.

Met andere woorden, Singapore klampt zich nog steeds vast aan de Branch Covidiaanse doctrine dat meer injecties gelijk staan ​​aan betere gezondheidsresultaten – hoewel de gegevens aantonen dat het tegenovergestelde waar is.

De wereld zal dit echter blijkbaar op de harde manier moeten leren, aangezien er geen tekenen lijken te zijn dat de plandemische agenda binnenkort zal toegeven. Het zal een booster shot na booster shot zijn tot het einde der tijden – of totdat mensen besluiten dat genoeg genoeg is.

Bronnen: Trust.org

Indien u dit artikel nuttig, leerzaam of leuk vond, overweeg dan ons te steunen met een kleine donatie

ReageerLees ReactiesVolg OnsSteun ons

Altijd het laatste onafhankelijke nieuws lezen?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Source: worldunity.me

Laat een bericht achter! Doe mee, wat vind u (jij) hiervan?

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet