Foto: Scott Ritter (Videostill Rumble/Redacted News)

Help mee door dit met jouw kennissen op je social netwerk te delen!

Zondag ontplofte een Amerikaanse ATACMS-raket met clustermunitie boven een drukbezocht strand van Sevastopol op de Krim. Daarbij kwamen meerdere mensen om het leven en raakten zeker 150 mensen gewond.

De Oekraïners hebben doelbewust een raket met clustermunitie afgevuurd op een stad, een burgerdoel, zegt voormalig VN-wapeninspecteur Scott Ritter in een vlog.

—Lees verder na dit advertentieblokje—

https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/06/scott-ritter-over-raketaanval-op-drukbezocht-strand-dit-is-een-amerikaanse-terreurdaad-tegen-rusland-1.png

“Dit is een terreurdaad,” benadrukt Ritter, die eraan herinnert dat Oekraïne al sinds 2014 Russische burgerdoelen bombardeert, met als enige doel om dood en verderf te zaaien.

(Video verwijderd? Klik hier…)

Dagestan

Aangezien een ATACSM-raket niet kan worden afgevuurd zonder de hulp van de Verenigde Staten, is dit een Amerikaanse terreurdaad tegen Rusland, stelt Ritter.

Tegelijkertijd werden er aanslagen uitgevoerd in de Russische deelrepubliek Dagestan, waarbij zeker 15 politieagenten omkwamen. De autonome republiek grenst aan Tsjetsjenië.

Ritter merkt op dat de CIA en Europese inlichtingendiensten eerder probeerden om Tsjetsjenië los te weken van Rusland, wat niet lukte. Ook in Dagestan zullen ze falen, zegt hij.

We leven in gevaarlijke tijden

De vraag is nu wat Rusland gaat doen. Ritter verwacht niet dat Rusland zich laat afleiden door deze provocaties. De Russen blijven zich focussen op het bereiken van hun doelen: de demilitarisering en denazificering van Oekraïne.

Maar vroeg of laat kan het Westen een reactie verwachten, zegt Ritter. “We leven in gevaarlijke tijden. We stevenen af op een nucleaire oorlog als we deze waanzin niet stoppen.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

5
19
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Een gedachte over “Scott Ritter over raketaanval op drukbezocht strand: ‘Dit is een Amerikaanse terreurdaad tegen Rusland’.”
  1. Forum Inside en Forum in Kamer komen regelmatig in beeld en geluid. Ze worden dan ook stelselmatig belaagd door framing op grond van fictie zonder feiten en vervalste en geconstrueerde ‘bewijzen’. Letterlijk spreekt de voorzitter van de meervoudige kamer in de ‘freisler_processen’ dan ook over ‘bewijsconstrutie’! DIT IS FASCISME. Zie de zittingen tegen Willem Engel, Gideon van Meijeren en lotgenoten!

    Oorlog in binnen- en buitenland en al meer dan 500.000 doden in Oekraïne, daar horen we de slippendragers van Bilderberg, WEF en Oranjes: Greet, Dick en D66 en het wasmiddel Dilan niet over!

    Het SSS is het Super Stockholm Syndroom dat we ook zien bij de uit hun schulp gekropen gasten bij alternatieve(echte) media.
    De Hond met een potentieel vertrouwen in Dick Schoof en de wildplassers Greet en het wasmiddel Dilan? Verbazend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *