Nieuwe foto’s die zijn vrijgegeven door de autoriteiten tonen een man die wordt gezocht in verband met een incident van aanranding van een vrouw in een Dollar Tree winkel in South Philadelphia eind juni.

Image Credit: Philadelphia Police Department

Liefde aan Amerika en vrijheid? Bekijk Red Beach Nation Kleding – 20% KORTING met Promo Code FREEDOM

De daad vond plaats in de Dollar Tree vestiging op 56 East Snyder Ave op 23 juni, zoals gemeld door 6 ABC.

Ga advertentievrij met Premium, probeer het voor $1

Werknemers van Dollar Tree hebben onderzoekers verteld dat de persoon op de bovenstaande foto’s een regelmatige bezoeker is van Snyder Plaza en de I-95 onderdoorgang, waar hij naar men aanneemt meestal zijn auto parkeert.

Volgens de politie is de man in kwestie naar schatting tussen de 25 en 30 jaar oud, met een terugwijkende haarlijn en een volle baard. Tijdens zijn laatste waarneming droeg hij een zwart T-shirt, een grijze korte broek en zwarte sneakers. Autoriteiten beschrijven hem als lang, ongeveer 1,80 meter, en gedrongen.

Iedereen die relevante informatie heeft over de identiteit van deze man wordt dringend verzocht contact op te nemen met de Special Victims Unit van het Philadelphia Police Department op 215-685-3251 of 215-686-TIPS (8477). Het geven van tips kan anoniem en alle hulp wordt zeer op prijs gesteld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *