Foto: Coronaprotest in Londen op 26 februari 2022 (Unsplash/Sarah Le Guen)

Help door dit met iedereen op je socials te delen!

Je krijgt een digital ID, je krijgt central bank digital currencies, je zult in 15-minutensteden wonen, wij bepalen wat je eet, wij hebben de controle over alles wat je doet en alles wat je wilt doen.

De machthebbers nemen hiermee een enorme gok, zei Neil Oliver, een ‘trotse complotdenker’, in gesprek met Tucker Carlson. Immers: zij zijn met weinigen, wij zijn met miljarden. Er wordt van alles doorgedrukt en de mensen krijgen er niets voor terug.

—Lees verder na dit advertentieblokje—

https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/06/oeps-de-machthebbers-wilden-de-mensheid-tot-slaaf-maken-maar-veroorzaakten-een-grote-ontwaking-1.png

(Video verwijderd? Klik hier…)

Hoopvol

Oliver denkt dat ze hun hand hebben overspeeld. Dat is hoopvol, want de geschiedenis heeft laten zien dat je niet 51 procent, maar 5 tot 10 procent van de mensen nodig hebt om er iets tegen te doen en het verschil te maken.

Terwijl ze aanstuurden op dit neofeodalisme, hebben ze hun ware aard laten zien, zei Oliver tegen Carlson. “Ze hebben te vroeg de eindsprint ingezet naar de finishlijn, op de verkeerde manier, en te veel mensen hebben dat gezien.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9
8
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *