WASHINGTON, DC - MAY 22: Voormalig VN-ambassadeur Nikki Haley kondigde aan dat ze op voormalig president Donald Trump zou stemmen tijdens een evenement in het Hudson Institute op 22 mei 2024 in Washington, DC. Haley, die Trump, haar voormalige baas, uitdaagde voor de Republikeinse presidentsnominatie van 2024, werd benoemd tot de Walter P. Stern Chair van het instituut. (Foto door Chip Somodevilla/Getty Images)
Voormalig VN-ambassadeur Nikki Haley kondigde aan dat ze op voormalig president Donald Trump zou stemmen tijdens een evenement in het Hudson Institute op 22 mei 2024 in Washington DC. Haley, die Trump, haar voormalige baas, uitdaagde voor de Republikeinse presidentsnominatie van 2024, werd benoemd tot de Walter P. Stern Chair van het instituut. (Foto door Chip Somodevilla/Getty Images)

OAN’s Sophia Flores
4:48 PM – woensdag 22 mei 2024

Voormalig VN-ambassadrice en voormalig GOP-presidentskandidate Nikki Haley heeft aangekondigd dat ze van plan is om bij de verkiezingen in november op voormalig president Donald J. Trump te stemmen.

Advertentie

Woensdag, tijdens haar eerste opmerkingen sinds ze haar kandidatuur voor de 46epresident van de Verenigde Staten heeft opgeschort, maakte Haley (R-S.C.) duidelijk waar haar stem ligt in november.

Ze zei dat terwijl haar voormalige GOP rivaal “niet perfect” is geweest op beleid dat voor haar persoonlijk belangrijk is, de termijn van president Joe Biden “een catastrofe is geweest.”

“Als kiezer leg ik mijn prioriteiten bij een president die onze bondgenoten steunt en onze vijanden ter verantwoording roept, die de grens beveiligt, geen excuses meer,” verklaarde Haley. “Een president die kapitalisme en vrijheid steunt, een president die begrijpt dat we minder schuld nodig hebben, niet meer schuld.”

“Trump is niet perfect geweest in dit beleid. Dat heb ik heel vaak duidelijk gemaakt. Maar Biden is een ramp. Dus ik stem op Trump,” vervolgde ze.

Haley maakte deze opmerkingen tijdens een bezoek aan het Hudson Instituut. Momenteel is ze er de Walter P. Stern leerstoel.

Haar opmerkingen zijn veelzeggend omdat ze nog steeds een klein percentage stemmen verdient in de Republikeinse voorverkiezing, ondanks het feit dat ze in maart uit de race is gestapt.

In de Maryland GOP voorverkiezing van vorige week kreeg Haley 20% van de stemmen en in Nebraska won ze 18% van de stemmen. Ze gelooft dat Trump een betere kans maakt om terug te keren naar het Witte Huis als hij haar stembasis probeert aan te spreken.  

Blijf op de hoogte! Ontvang gratis het laatste nieuws rechtstreeks in uw inbox. Meld u hier aan. https://www.oann.com/alerts

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *