Foto: Michael Yon (Videostill X/Sputnik Japan)

Help mee door deze info met je vrienden op je social netwerk te delen!

Vrijdag vond in Japan een groot protest plaats tegen de WHO en meer specifiek de coronavaccinatie. Oorlogsverslaggever Michael Yon en journalist Masako Ganaha waren erbij. Er keken bijna 700.000 mensen naar de livestream van Ganaha op X.

Een journalist van Sputnik Japan vroeg Yon waarom er volgens hem zoveel mensen op het protest waren afgekomen.

—Lees verder na dit advertentieblokje—

https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/06/mensen-vallen-massaal-dood-neer-verslaggever-gaat-los-bij-protest-tegen-who-1.png

Yon nam geen blad voor de mond: “Heel simpel: mensen vallen massaal dood neer. Iedereen kent wel iemand die ziek is geworden of is gestorven. Ik ken niemand die níet iemand kent die ziek is geworden of is gestorven. Ik ken persoonlijk veel mensen die ziek zijn geworden of zijn gestorven.”

Migratie

“Het is inmiddels duidelijk dat we worden vergiftigd. De prikken zijn wapens. Het is slechts één wapen van de vele die worden ingezet in deze oorlog,” vervolgde Yon.

Een ander wapen is volgens hem migratie. “Ze brengen mensen vanuit de hele wereld naar Japan, net zoals ze dat doen in Europa, in de Verenigde Staten en Canada. Canada is weggevaagd. Luxemburg bestaat voor ongeveer 50 procent uit vreemdelingen. [Die landen] zijn ten dode opgeschreven. Ze doen hetzelfde in Nederland, Duitsland, België en allerlei andere landen,” zei de oorlogsverslaggever.

“En ze proberen hetzelfde te doen in Japan.”

Doodsprik

“Iedereen ziet wat er gebeurt. Iedereen heeft familieleden en vrienden die ziek zijn of sterven. Dit is overduidelijk een doodsprik,” benadrukte Yon.

We moeten niet onderhandelen met de WHO. De organisatie moet worden opgedoekt, zei hij nog.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

5
10
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *