Help mee door deze informatie met je kennissen op je social netwerk te delen!

Deze week troffen medewerkers van de Amerikaanse president Joe Biden geheime documenten aan in zijn huis in de staat Delaware en in zijn privékantoor bij een denktank in Washington. De geheime documenten stammen uit zijn tijd als vicepresident.

Zijn advocaat Richard Sauber liet weten dat het geheime materiaal werd gevonden tussen persoonlijke en politieke documenten. Het ministerie van Justitie heeft een onderzoek geopend. Biden zei dat hij ‘volledig’ aan het onderzoek zal meewerken.

Sauber beweert dat de documenten ‘per ongeluk op de verkeerde plek waren beland’. Eerder ontstond er ophef over geheime documenten die Donald Trump naar huis meenam.

(Video verwijderd? Klik hier…)

Volkomen betekenisloos

Lange tijd ging het in de media nergens anders over toen er documenten bij Trump waren gevonden. Biden wordt de hand boven het hoofd gehouden. Zo zei Maarten van Rossem bij Op1: “Daar moet je je niet al te druk over maken.”

“Je begrijpt waarom dit enorm opgeblazen wordt en ongelukkigerwijs doet iedereen eraan mee omdat de Republikeinen dit zien als een fijn puntje om te scoren. Het is volkomen betekenisloos,” aldus Van Rossem.

De documenten van Biden zijn volgens hem ‘oude rommel vergeten in de garage’, terwijl Trump ‘bewust spullen had meegenomen’.

Schaamteloos

“Wat een flauwekul. Zwijg het dood. De strategie die de Republikeinen verdienen, is dat ze doodgezwegen worden,” zei Van Rossem, terwijl presentatrice Fidan Ekiz diep zuchtte. “Het zijn nihilisten. Je hebt er niets aan. Nul komma nul. Zo zijn de meeste populisten. En dan geven we het toch weer de volle aandacht, en dat moeten we niet doen.”

Je wekt zo de suggestie, vooral bij mensen die er helemaal geen verstand van hebben, dat het ontzettend belangrijk is, maar dat is het niet, beweerde Van Rossem.

Journalist Hans van Willigenburg reageert: “Geheime documenten in de garage van Biden? ‘Doodzwijgen’, zei Maarten van Rossem bij Op1. ‘Stelt niks voor, is voer voor populisten’. Hij zei het openlijk. Schaamteloos.”

4.8
21
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Source: ninefornews.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *