Help anderen door deze informatie met je kennissen op je socials te delen!

Antony Blinken, de Joodse minister van Buitenlandse Zaken van Joe Biden, dineerde tijdens zijn verrassingsbezoek aan Oekraïne in een nazi-restaurant.

Het restaurant hangt vol met nazi-emblemen. Deze nazi-insignes worden gedragen door leden van onder meer de Rechtse Sector en het Azov-bataljon, onderdelen van het Oekraïense leger.

—Lees verder na dit advertentieblokje—

https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/05/kijk-amerikaanse-minister-van-buitenlandse-zaken-dineert-in-nazi-restaurant-in-oekraine-1.png

Onderzoeksjournalist Alex Rubinstein vond foto’s van het restaurant met SS-insignes, een ingelijst logo van het Azov-bataljon met de zwarte zon en een ingelijste vlag van de Rechtse Sector.

[embedded content](Video verwijderd? Klik hier…)

Pizza

Het restaurant, Pizza Veterano, deelde op Facebook een foto van Blinken die een pizza eet met zijn Oekraïense evenknie Dmytro Koeleba.

Pizza Veterano is onderdeel van de Veterano Group van veteraan Leonid Ostaltsev. Een vestiging in Marioepol werd gerund door een lid van het Azov-bataljon. Op Facebook prees Ostaltsev de Oekraïense neonazistische groep C14.

Niet de eerste

Blinken is niet de eerste Amerikaan die dit restaurant heeft bezocht. Craig Lang, een Amerikaan die naar Oekraïne vluchtte omdat hij gezocht werd door de FBI, sloot zich aan bij de Rechtse Sector en zou zich daar schuldig hebben gemaakt aan allerlei gruwelijkheden.

Ook de Amerikaan Paul Gray, een neonazi, bezocht het restaurant.

Wat maar weinig mensen weten, is dat Engeland, de Verenigde Staten en hun bankiers de grootste aarts-fascisten ooit zijn.Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

5
7
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *