ABC News presentator George Stephanopoulos heeft twijfels geuit over de geschiktheid van Joe Biden voor een tweede termijn. De onthulling kwam na zijn high-profile interview met Biden na een glansloos debat tegen Donald Trump vorige maand.

Liefde aan Amerika en vrijheid? Bekijk Red Beach Nation Kleding – 20% KORTING met Promo Code FREEDOM

[embedded content]

Ga advertentievrij met Premium, probeer het voor $1

Tijdens een toevallige ontmoeting in het centrum van Manhattan werd Stephanopoulos betrapt op een vraag over de politieke toekomst van Biden. Toen Stephanopoulos werd gevraagd of hij vond dat Biden moest aftreden, gaf hij toe: “Ik denk niet dat hij nog vier jaar kan dienen

Na de verspreiding van de video betuigde Stephanopoulos spijt voor zijn openhartige opmerkingen en zei: “Eerder vandaag reageerde ik op een vraag van een voorbijganger. Dat had ik niet moeten doen.” ABC News verduidelijkte dat de opmerkingen van Stephanopoulos zijn persoonlijke mening waren en niet het standpunt van het netwerk weergaven.

Het interview met Biden, dat naar schatting 8,5 miljoen kijkers trok, kon de zorgen over de cognitieve capaciteiten van Joe Biden niet wegnemen. Ondanks het feit dat hij zijn problemen met het debat toeschreef aan een jetlag en een verkoudheid, weigerde Biden een cognitief onderzoek te ondergaan om zijn beweringen over mentale scherpte te staven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *