In een heftige wending van de gebeurtenissen op Capitol Hill heeft de voortdurende ruzie tussen Rep. Jasmine Crockett (D-TX) en Rep. Marjorie Taylor Greene (R-GA) een nieuwe wending gekregen. Na een verhitte woordenwisseling tijdens een hoorzitting van de House Oversight Committee heeft Crockett’s campagne officieel een handelsmerkaanvraag ingediend voor een controversiële belediging die ze richtte aan Greene, waardoor de confrontatie tussen de twee prominente leden van het Huis escaleert.

[embedded content]

Verhoog uw noodvoorraad met premium rundvlees

De handelsmerkaanvraag, ingediend bij het U.S. Patent and Trademark Office, bevat de zin “bleach blonde bad built butch body” – een scherpe opmerking die Crockett gebruikte toen hij het protocol van de commissie in twijfel trok. De zin, gericht aan Greene, lijkt een gevoelige snaar te hebben geraakt, waardoor Crockett van plan is de zin te gebruiken op verschillende kledingstukken en accessoires als onderdeel van haar komende “Crockett Clapback Collection” lancering, waar ze beschamend een afbeelding plaatste van een man in een t-shirt met haar naam verkeerd gespeld.

6 must know tips over de nasleep van zelfverdediging

Greene deinst niet terug voor een gevecht en reageerde op Crocketts handelsmerk met een uitdagende video waarin ze haar toewijding aan een gezonde en actieve levensstijl laat zien. Greene benadrukte haar toewijding aan fitness en welzijn en keerde zich tegen de vermeende belediging met een boodschap van kracht en veerkracht.

Het verbale gekibbel tussen Crockett en Greene begon met een opmerking van Greene over Crocketts uiterlijk, specifiek gericht op haar wimpers. De woordenwisseling escaleerde snel, waardoor Rep. Alexandria Ocasio-Cortez (D-NY) zich in de strijd mengde toen ze Crockett verdedigde, Greene’s opmerkingen afkeurde als onaanvaardbaar en opriep tot decorum in congresdebatten.

Crockett uitte later zijn bezorgdheid over de raciale ondertonen van Greene’s opmerkingen, door te suggereren dat ze inspeelden op schadelijke stereotypen en bedoeld waren om verdeeldheid te zaaien onder bepaalde politieke groepen.

De controverse rond deze vete is niet beperkt gebleven tot het Huis, want Ocasio-Cortez is in een apart geschil verwikkeld geraakt met Sen. John Fetterman (D-PA) over zijn opmerkingen over de chaos in de kamers van het Huis, wat de voortdurende spanningen en verdeeldheid binnen het Congres benadrukt.

ZStack – Maak je immuunsysteem schoon, veerkrachtig en resistent (Gebruik code RVM voor korting)


De meningen geuit door medewerkers en/of content partners zijn hun eigen en weerspiegelen niet noodzakelijkerwijs de standpunten van Red Voice Media. Contacteer ons voor richtlijnen voor het inzenden van uw eigen commentaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *