Help ons door deze informatie met vrienden op je social media te delen!

Waarschijnlijk dragen mRNA-coronavaccins bij aan de oversterfte, zei de gerenommeerde Britse cardioloog Aseem Malhotra op de BBC. Ze kunnen namen leiden tot hart- en vaataandoeningen, legde hij uit.

Malhotra voegde toe dat hij heeft opgeroepen tot een onderbreking van de vaccinatiecampagne in afwachting van een onderzoek. Hij zei ook dat zijn eigen vader waarschijnlijk is overleden door het Pfizer-vaccin en dat hij zijn bevindingen hierover heeft gepubliceerd in een wetenschappelijk tijdschrift.

De cardioloog verwees naar een recente analyse van de vaccinonderzoeken van Pfizer en Moderna waaruit blijkt dat gevaccineerde proefpersonen meer kans hadden op ernstige bijwerkingen. Hij noemde de studie eerder een ‘smoking gun’.

(Video verwijderd? Klik hier…)

Sneeuwbal wordt groter en groter

“Het is hoog tijd om te stoppen met vaccineren zodat autoriteiten en experts de gegevens kunnen analyseren,” zei hij.

“Ik mag wel zeggen dat het balletje over de risico’s op hartproblemen veroorzaakt door de mRNA-vaccins wel rolt,” schrijft neuroloog Jan Bonte in een reactie. “En die sneeuwbal wordt groter en groter.”

“Dus, een cardioloog die beweert dat de mRNA-prikjes heel waarschijnlijk bijdragen aan hartfalen met de dood als gevolg. Beter is: eerst onderzoek doen en tot die tijd het één en ander opschorten. En dat op BBC News. Nu ben ik geen medicus, ik citeer slechts,” zegt BVNL-bestuurslid Hans van Tellingen.

Gaat NOS volgen?!

“Benieuwd naar de mening van Maarten Keulemans,” voegt hij toe. Data-analist Wouter Aukema vraagt zich af: “Gaat NOS volgen?!”

“Cardioloog op de BBC: bijdragende factor aan cardiovasculaire oversterfte is het covid-mRNA-vaccin en de uitgifte moet zo spoedig mogelijk gestopt, in afwachting van nader onderzoek,” vat journalist Lucas Hartong samen.

5
7
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Source: ninefornews.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *