De jongste zoon van voormalig president Donald Trump, Barron Trump, maakte dinsdagavond een zeldzame verschijning tijdens de rally van zijn vader in Florida en kreeg een applaus van de uitzinnige menigte. Trump nam een moment tijdens zijn rally om zijn zoon voor te stellen, die naar eigen zeggen nog nooit een van zijn politieke bijeenkomsten had bijgewoond.

Liefde aan Amerika en vrijheid? Bekijk Red Beach Nation Kleding – 20% KORTING met Promo Code FREEDOM

“Een heel jonge man die net 18 is geworden – kijk hier eens naar!” Zei Trump terwijl hij naar zijn zoon wees, die met zijn broers en zussen achter hem zat. De menigte juichte bij het zien van Barron toen hij opstond en zwaaide, waarbij hij een dubbele vuistslag gaf. “Dat is mijn jongen,” zei Trump voordat hij gekscherend zei: “Hij is misschien populairder dan zijn broers Don en Eric; daar moeten we het nog over hebben.”

Ga advertentievrij met Premium, probeer het voor $1

Barron, die 1 meter 75 lang is en boven zijn vader uittorent, maakte indruk op zijn vader met zijn intelligentie en goede gedrag. Trump zei dat zijn zoon toegelaten was tot elke universiteit die hij wilde en dat hij zijn keuze had gemaakt. “Hij is een heel goede jongen,” zei Trump terwijl de menigte luid applaudisseerde.

Barron is grotendeels uit de politieke schijnwerpers gebleven, maar hij is onlangs in het nieuws gekomen nadat hij in een uitgelekte video Joe Biden en Kamala Harris de huid volscheet in de dagen na het debat van 27 juni. Hij werd ook gevraagd als afgevaardigde voor Florida op de Republikeinse Nationale Conventie in mei, maar hij sloeg het verzoek af.

Trump prees zijn zoon voor het omgaan met de media en de pers, die hem volgens hem van jongs af aan onder de loep hebben gehouden. Trump had het ook over de overgang die Barron doormaakte en zei: “Hij had zo’n leuk, makkelijk leven – nu is het een beetje veranderd.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *