Help mee door deze informatie met vrienden op je social netwerk te delen!

Voor de speciale militaire operatie in Oekraïne stond dat land bekend om ‘orgaanhandel, kindersekshandel, drugshandel, biochemische oorlogslabs, fascisme en nazisme’. Dat zei Hollywood-acteur Steven Seagal donderdag nadat hij van de Russische president Poetin de Orde van Vriendschap had gekregen.

Tijdens een ceremonie in het Kremlin nam de 72-jarige Seagal de hoge onderscheiding in ontvangst, voor zijn ‘internationale, humanitaire en culturele werk’.

—Lees verder na dit advertentieblokje—

https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/05/acteur-steven-seagal-noemt-oekraine-een-land-van-orgaanhandel-kindersekshandel-en-nazisme-1.png

(Video verwijderd? Klik hier…)

We vechten tegen hetzelfde monster

“Nog steeds proberen we ze te omarmen als onze broeders. Dit gif kan de hele wereld beïnvloeden, niet alleen ons,” waarschuwde Seagal. Hij zei ook dat we gevaarlijk dicht in de buurt zijn van een derde wereldoorlog.

“We vechten tegen hetzelfde monster, dat de wereld door middel van leugens, desinformatie en manipulatie probeert te verslinden, veroveren en beheersen.”

Gestart en gefinancierd door het Westen

De oorlog waar we momenteel in verwikkeld zijn, is gestart en gefinancierd door het Westen. Alle religies, alle landen en alle mensen zouden zich moeten verenigen in plaats van dat ze zich laten beheersen en misleiden door het monster, de nepmedia, zei hij verder.

Seagal staat bekend als een uitgesproken voorstander van Poetin. De Russische president verleende hem in 2016 persoonlijk het Russische staatsburgerschap. In 2018 werd hij benoemd tot speciaal gezant.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

5
16
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *