Zaterdag start met veel bewolking en wat lichte neerslag. In de namiddag wordt het overwegend droog in de westelijke landshelft, naar het oosten toe is regen of lokaal een stevige bui mogelijk. De maxima liggen tussen 15 en 20 graden, voorspelt het KMI.

Zaterdagavond en -nacht wordt het zwaarbewolkt met lage bewolking. In de Ardennen is nog kans op wat lichte neerslag en daar ook vaak slecht zicht. Minima tussen 9 en 13 graden.

Zondagochtend is het overal grijs met ten zuiden van Samber en Maas nog wat lichte neerslag en op de hoogten mist. In de loop van de dag wordt het overal droog met in vele streken opklaringen. De maxima schommelen van 15 tot 20 graden. Er waait een matige en aan zee soms een vrij krachtige wind uit noord tot noordwest.

Maandag wordt het vaak zwaarbewolkt met soms wat lichte neerslag maar op veel plaatsen blijft het droog. We halen maxima van 13 tot 19 graden. De wind is zwak tot matig uit noordwest.

Na het ochtendgrijs met lokale mistbanken wordt het dinsdag overdag wisselend bewolkt met kans op een bui. De maxima liggen tussen 17 en 20 graden. In de loop van de dag waait er een matige en aan de kust een vrij krachtige zuidwestenwind.

Door NieuwsBlad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *