In Amerika is er online woedend gereageerd op videobeelden van een transgender-persoon (of nou ja, het lijkt transgender, want hoewel de persoon ‘mama’ pretendeert te zijn heeft hij/zij/het tegelijkertijd een baard, lange gekleurde nagels, en lang haar) die heel trots zijn/haar/hen baby toont aan de wereld. De baby is afkomstig van een gewone echte vrouw, die zich heeft laten bezwangeren om het kind daarna aan het transding te geven. X-gebruikers zijn furieus.
Als je wilt zien waartoe de obsessie met trans en zogenaamde ‘transrechten’ toe kan leiden hoef je alleen maar even te kijken naar het filmpje in kwestie. Opiniemaker Lauren Witzke heeft de beelden online gezet. Ze is woest.
“Baby’s uit de armen van hun moeder rukken en ze aan transgenders geven die ze vervolgens trots tonen op TikTok tonen in de jacht op likes, alsof ze een nieuwe handtas zijn. Ik kan niet geloven dat we als maatschappij dit toestaan,” schrijft Witzke. Vervolgens zie je beelden van de transpersoon in kwestie die inderdaad een pasgeboren baby in zijn armen heeft geslagen en heel blij vertelt dat iedereen wel van de baby moet houden, want oh jongens toch, wat is ze lief en mooi:

Ripping babies from their mother’s arms and giving them to transgenders who then prance them around like a purse for likes on Tik Tok.

I can’t believe we as a society are allowing this to happen.

Blijkbaar heeft de transgender, die een partner heeft, niet één maar twee baby’s ‘geadopteerd.’ “Ze zijn perfect,” zegt hij in de camera (de video ervan wordt door de persoon op TikTok gezet, want als transgender-vader-moeder moet je natuurlijk wel eerst en vooral heel veel likes verzamelen).

Vervolgens zegt de gloednieuwe ‘vadermoeder’ enkele keren: “Kijk hoe mooi ze is” en geeft hij de baby, die echt net op aarde gekomen is en van de borsten van haar echte moeder gerukt is, een paar kusjes.

(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we ons KAPOT GESCHROKKEN dat de PVV opeens wil dat Oekraïne lid wordt van de EU. Dat is ONACCEPTABEL. Daarom zijn wij een petitie gestart: “PVV sta PAL tegen EU-lidmaatschap Oekraïne – Geert, kies voor NEDERLAND!” Teken deze petitie VANDAAG NOG en zet DRUK op Wilders en zijn PVV om Oekraïne BUITEN de deur te houden!

Reacties van andere X-gebruikers zeggen alles. “Dit is kindermishandeling!” zeggen sommige gebruikers. Andere X’ers gaan nog veel verder. “Dit zou een gevangenisstraf moeten opleveren,” zegt één bijvoorbeeld.

screenshot 2024 05 18 at 091658

Tegelijkertijd is dit iets dat blijkbaar steeds vaker voorkomt, zeker in Amerika. Trans’koppels’ gebruiken ‘surrogates’ om aan hun kinderwens te voldoen. Het gevolg is dat er dus een generatie kinderen aankomt waarvan een deel is opgevoed door een ‘adoptievader’ en een ‘transmoeder.’ Dat laatste betekent: een biologische man die zegt vrouw te zijn en zich als een mama probeert te gedragen, maar dat natuurlijk niet is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *