De vogelvrij-verklaring van Thierry Baudet door de autoriteiten heeft al meteen geresulteerd in een nieuwe aanslag op de FVD-leider. Het gebeurde bij een event van FVD zelf in eigen land. Baudet was daar met Ralf Dekker om campagne te voeren voor de Europese Verkiezingen van 6 juni. Hij werd aangevallen door een linkse terrorist gewapend met… jawel, een paraplu. Net zoals in België.
Vandaag berichtten wij dat de Oekraïense terrorist die Thierry Baudet vorig jaar een harde klap gaf toen hij in Vlaanderen was niet vervolgd wordt. Hij krijgt een ‘waarschuwing’ van het Belgische OM, en dat is het dan. Het gevolg hiervan? Baudet is vogelvrij verklaard.
Dat blijkt luid en duidelijk uit wat er zojuist gebeurd is bij een campagne-event in eigen land. Baudet is daar namelijk aangevallen door een man die de laffe aanval van de Oekraïner wilde herhalen.
Op X legt Baudet zelf uit wat er gebeurd is. In zijn uitleg laat hij terecht geen spaan heel van de knettergekke kartellianen – zowel van de media als de politiek – die stiekem in hun vuistje lachen als hij het moet ontgelden.

Tevreden, nu? Dit is dus wat je krijgt als je geweld niet bestraft. Als je mij en #FVD dag in, dag uit demoniseert en ons NOOIT de kans geeft weerwoord te geven.

Deze man dacht ook: het kan kennelijk, het mag.

Het ergste is, dat ik nu al de krokodillentraantjes van de…

“Tevreden, nu?” vraagt hij retorisch. “Dit is dus wat je krijgt als je geweld niet bestraft. Als je mij en FVD dag in, dag uit demoniseert en ons NOOIT de kans geeft weerwoord te geven.”

“Deze man dacht ook,” aldus Baudet, “het kan kennelijk, het mag.” En dus ging hij gewapend met een paraplu naar het FVD-event en zette hij plots de aanval in op de partijleider. Goddank werd die beschermd door bodyguard (die nu wél opletten). Zij onderschepten de linkse tuigterrorist en konden er op die manier voor zorgen dat Baudet dit keer niets overkwam. Gelukkig maar.

Krokodillentranen

Maar Baudet was na die woorden nog niet klaar met zijn kritiek op de machthebbers in de politiek én de media. “Het ergste is,” ging hij namelijk verder, “dat ik nu al de krokodillentraantjes van de mainstream media en de kartelpolitici voor me zie als mij straks écht iets overkomt. Stelletje hypocrieten. Uitlokkers.

(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we ons KAPOT GESCHROKKEN dat de PVV opeens wil dat Oekraïne lid wordt van de EU. Dat is ONACCEPTABEL. Daarom zijn wij een petitie gestart: “PVV sta PAL tegen EU-lidmaatschap Oekraïne – Geert, kies voor NEDERLAND!” Teken deze petitie VANDAAG NOG en zet DRUK op Wilders en zijn PVV om Oekraïne BUITEN de deur te houden!

Iedereen die van mijn leeftijd is – ik ben geboren in 1984 – weet dat a) de demonisering van Baudet erg doet denken aan die van Pim Fortuyn twintig jaar geleden, b) dat die demonisering vervolgens werd omgezet in échte aanvallen, c) dat Fortuyn zelf waarschuwde dat hem iets zou overkomen en dat het Kartel daarvoor eindverantwoordelijk zou zijn, en d) dat dit inderdaad gebeurde.

De rillingen lopen je werkelijk over het lijf. De geschiedenis is zich écht aan het herhalen… en zowel de media als de politiek zijn er stiekem – net als toen – maar wat blij mee. Doodeng.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *