De afgelopen maanden is er heel veel discussie geweest over wat er in Israël is gebeurd. Dat wil zeggen, de vreselijke brute terroristische aanslagen van Hamas op Israël. Die vonden plaats op 7 oktober. Wat gebeurde is absoluut afgrijselijk. Maar vervolgens reageerde Israël op een wel héél felle manier… en ontstonden er ook nog eens allerlei gekke demonstraties in Nederland.

Wat moeten we daarvan denken? Moeten we honderd procent partij kiezen voor één kant en tegen de andere? Of is er een genuanceerde positie mogelijk?

Hamas

De aanslagen van Hamas waren vreselijk. Niet zo gek, want Hamas is een radicaal islamistische terreurorganisatie. Het zijn islamistische nazis. Dat is geen overdrijving maar feit. Deze moordzuchtige monsters moeten natuurlijk ten goede of ten kwade uitgeschakeld worden: het liefst door een rechter maar anders door militaire operaties.

Je hebt halvegaren die Hamas “bevrijdingsstrijders” noemen. Dat is ongelooflijk bizar. Hamas-leden zijn terroristen pur sang. En dat niet alleen. Het is werkelijk niet overdreven om die engnekken islamistische nazi’s te noemen. Ze haten Joden omdat het Joden zijn. Het is niet zo dat ze alleen tegen Israël zijn. Nee, ze haten Joden in het algemeen

En Joden zijn niet de enigen die het moeten ontgelden bij Hamas. Ja, er zijn Christenen in Gaza. Die worden daar niet allemaal vermoord. Maar tegelijkertijd is het wél zo dat Hamas het erg moeilijk maakt voor Christenen om normaal en vooral openlijk te functioneren. En als een Palestijnse Moslim zich bekeert tot het Christendom… Nou, ga er maar vanuit dat de reactie van Hamas-terroristen niet lief, vriendelijk, tolerant en openminded is.

Of kijk eens naar hoe Hamas omgaat met ‘andersseksuelen.’ Dat is gruwelijk. We hebben beelden gezien van homoseksuelen die door Hamas-terroristen van daken worden gegooid en/of worden opgehangen… Ga zo maar door. Hamas is wanstaltig.

Israël

Tegelijkertijd is het zo dat, hoewel Israël natuurlijk het recht heeft zich te verdedigen, Netanyahu daar veel te ver in gaat. Als je naar schrijfsels en uitspraken van Likud toppers kijkt kun je niet anders dan concluderen dat Israël dit nu aangrijpt om Gaza ‘schoon te vegen’ en mogelijks zelfs in te nemen. Het moge duidelijk zijn dat dit tegen internationaal recht is. Dat is onverstandig en immoreel.

Je mag als soevereine staat een heel volk niet aansprakelijk stellen voor de misdaden van een groep terroristen. Nee, ook niet als die terroristen zich gesteund weten door 25% van hun eigen bevolking, 50%, of zelfs als een serieuze meerderheid dat doet. De hónger waarmee Netanyahu na de aanslagen direct de aanval inzette op Gaza en dat gebied in regio’s verdeelde waarna die regio’s één voor één werden leeg geveegd impliceert – of eigenlijk: bewijst – dat het zijn doel niet slechts is om Hamas uit te schakelen… maar om Israël uit te breiden.

Daarnaast zien we ook dat de bombardementen en andersoortige aanvallen veel verder gaan dan alleen “Hamas uitschakelen.” Er zijn duizenden burgerdoden gevallen, hun woningen worden massaal vernietigd, moskeeën moeten eraan geloven, en we zien zelfs dat Palestijnse Christenen en hun kerken het moeten ontgelden. Dat is geen flauwekul. Het gaat om bombardementen en zelfs om sluipschutters die bejaarde vrouwelijke Christenen hebben gedood. Afschuwelijk.

Marxistische demonstranten

Wat betreft de demonstraties op onze universiteiten: dat heeft er jammer genoeg altijd bij gehoord. We zien al 60 jaar lang dat radicale marxistische demonstranten met grote regelmaat dit soort acties uitvoeren, dan weer om deze zogenaamde reden, dan weer om die zogenaamde reden. Die useful idiots worden opgezweept door overduidelijk betaalde krachten van Soros organisaties.

Heel vermoeiend. Want deze marxistische clowns gebruiken Israël en Gaza nu alleen om hun eigen Marxistische doelen na te streven. Ze roepen nu heel veel over Israël – waarbij ze de gruwelijke misdrijven van Hamas overigens totaal over het hoofd zien – maar eigenlijk gaat het ze daar helemaal niet om. Je hebt het hier echt, letterlijk, over heel enge Marxisten. Hun grote doel is om het héle Westerse, vrije, democratische en kapitalistische systeem te ondermijnen. Dat gezeur over Israël en Hamas is slechts een middel om dat doel te bereiken.

Natuurlijk zie je ook deels andersoortige studentendemonstranten. Dat zijn van die types die Hamas hartstikke goed vinden… en die Israël haten met een ongekende passie. Dat zijn dus extremisten – net zoals Hamas extremistisch is. Deze idioten zijn werkelijk gevaarlijk. Het zijn mogelijk terroristen in de dop. Je vraagt je af of zij in de gaten gehouden worden door de inlichtingendienst – of dat die te druk zijn met het monitoren van vreedzame conservatieve Nederlanders om daadwerkelijke extremisten in de gaten te houden.

Universiteiten moeten plekken zijn waar de volgende generatie leiders worden opgeleid. Geen broeinest van extreem marxisme. Overduidelijk moet hier dus iets aan gebeuren – terwijl tegelijkertijd de rechten van die idiote mongolen om te demonstreren gerespecteerd worden.

Nederland eerst

Een heel lang artikel over de situatie rond Israël en Hamas, en zelfs over universiteiten hier in Nederland. Leuk leesvoer, wellicht. Maar er moet toch nog iets van mijn hart.

Het is namelijk dodelijk vermoeiend om steeds weer te zien dat er onrust is in ONS land over een onderwerp dat ons feitelijk heel weinig zou moeten aangaan. Alle redacteuren van DDS maken zich eerst en vooral druk om NEDERLAND.

(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we ons KAPOT GESCHROKKEN dat de PVV opeens wil dat Oekraïne lid wordt van de EU. Dat is ONACCEPTABEL. Daarom zijn wij een petitie gestart: “PVV sta PAL tegen EU-lidmaatschap Oekraïne – Geert, kies voor NEDERLAND!” Teken deze petitie VANDAAG NOG en zet DRUK op Wilders en zijn PVV om Oekraïne BUITEN de deur te houden!

Ja, we hebben diverse standpunten over Israël en Gaza, dat zie je aan onze artikelen over deze onderwerpen. Maar valt je iets op? Juist: we vechten elkaar niet de tent uit. Weet je waarom niet? Omdat wij allemaal geloven in één heel simpel motto: Nederland Eerst.

Het is gestoord dat we massademonstraties zien op universiteiten vanwege wat er in een minuscuul landje in het Midden-Oosten gebeurt. En het is nóg gestoorder dat gewone Nederlanders elkaar hier ook nog eens dagelijks over in de haren vliegen. 

Nederland boppe. Nederland boven. Israël en Hamas, Joden en Moslims, Zionisten en Antisemieten… Allemaal leuk en aardig, maar we hebben enorme problemen in Néderland. Dáár moet het over gaan bij ons, niet over onrust duizenden en nog eens duizenden kilometers bij ons vandaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *