Het is werkelijk te gek voor woorden: inlichtingendiensten die hun bestaansrecht ontlenen aan het beschermen van de burgerbevolking tegen buitenlandse dreigingen, richten hun pijlen tegenwoordig juist op diezelfde burgerbevolking. Wat we nu zien, is dat de NCTV en andere inlichtingendiensten zich schuldig maken aan het bespioneren van gewone Nederlandse burgers onder het mom van ‘binnenlandse bedreigingen’.
Kijk maar naar deze recente tweet van Pieter-Jaap Aalbersberg. Hoofd van NCTV – dat is de doodenge spionnendienst waar Dick Schoof het eerst voor het zeggen had, en die hij gebruikte om mensen die “principieel wantrouwen tegenover de overheid” voelen te stalken.

Het is belangrijk te begrijpen waarom mensen een radicaal narratief omarmen. Daarom ondersteunt de NCTV het onderzoek van prof. dr. mr. Bram Sizoo als bijzonder hoogleraar Klinische Psychologie van Radicalisering aan de Universiteit van Amsterdam. (1/2)

Laat bovenstaande even tot je doordringen. De politie is er om de wet te handhaven binnen onze landsgrenzen, niet om elke burger met een afwijkende mening te volgen en te controleren. De NCTV en andere geheime diensten horen zich uitsluitend bezig te houden met externe bedreigingen. Punt uit. Maar waar houdt deze enge NCTV-dienst zich mee bezig? Met zogenaamd ‘extremisme’ op eigen bodem. Niet dat dit ‘extremisme’ in geweld geresulteerd heeft, of iets dergelijks, welnee. Ze vinden het gewoon ‘vervelend.’

Het hele idee dat deze diensten onze eigen mensen mogen bespioneren is ronduit geschift. Het is een schending van de fundamentele rechten en vrijheden waar ons land op gebouwd is. De enigen die baat hebben bij deze praktijken zijn de machthebbers die steeds meer controle over ons leven willen uitoefenen. Zij én zieke, zielige, wanstaltige, gepeste engnekken/psychopaten die het ge-wel-dig vinden om mensen continu in de gaten te houden en het leven onmogelijk te maken. Omdat het kan.

Een regering die écht geeft om vrijheid en burgerrechten moet direct ingrijpen. Niet morgen, niet over een maand, maar nu. Schaf deze Orwelliaanse toestanden onmiddellijk af en zorg ervoor dat inlichtingendiensten zich weer richten op waar ze voor bedoeld zijn: het beschermen van ons tegen échte, buitenlandse dreigingen.

(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij De Dagelijkse Standaard maken we ons EXTREME zorgen over de technocratische superstaat in Brussel. Onze vrienden van Cultuur onder Vuur hebben een schitterend boek geschreven over die EU. De titel? “EUSSR: Europa op de snelweg naar een superstaat.” De EU is geen nieuwe Verenigde Staten van Amerika, maar een nieuwe Sovjet-Unie. Hoe dat zit legt Cultuur onder Vuur uit in dit geweldige werk. Bestel dit boek nu GRATIS bij Cultuur onder Vuur.

Dit soort totalitaire methoden hoort niet thuis in een vrije samenleving. We moeten vechten voor onze rechten en deze inbreuk op onze privacy met hand en tand bestrijden. Dit betekent dat diensten als de NCTV direct afgeschaft moeten worden. De enige inlichtingendiensten die bestaansrecht hebben zijn de diensten die buitenlandse mogendheden (staten en organisaties) in de gaten houden om ónze burgers en staat te beschermen. That’s it.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *