Themabeeld.© BELGAIMAGE

Elsene

Op de Belvédèrestraat in Elsene zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag twee personen gewond geraakt bij een steekpartij. Drie personen zouden de vlucht hebben genomen. De politie onderzoekt de zaak.

Het incident deed zich voor rond 2.30 uur. “We werden afgelopen nacht op de hoogte gebracht van een vechtpartij op de openbare weg ter hoogte van de Belvédèrestraat 10 in Elsene”, bevestigt woordvoerster Linda Camarero-Verde van de politiezone Brussel Hoofdstad-Elsene. “Ter plaatse hebben onze diensten twee gekwetste personen met messteken aangetroffen.”

Er werd meteen een veiligheidsperimeter ingesteld. “De slachtoffers werden door de medische hulp naar het ziekenhuis overgebracht en zijn niet in levensgevaar. De perimeter werd intussen door het parket opgeheven. Aan de hand van de eerste inlichtingen zouden er nog drie personen de vlucht genomen hebben voor de aankomst van de politie. De exacte omstandigheden van de feiten zijn nog niet duidelijk en maken deel uit van het onderzoek.” (dbg)

Door NieuwsBlad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *