© Shutterstock

In Frankrijk is een onderzoek geopend naar poging tot doodslag nadat wagens van drie spelers van voetbalclub Olympique de Marseille in de nacht van zondag op maandag beschoten werden. Dat heeft het parket van Marseille maandag gemeld.

Bron: BELGA

Vandaag om 23:08

Volgens bronnen dichtbij het onderzoek zouden de feiten zich voorgedaan hebben bij het verlaten van het trainingscentrum in het oosten van Marseille, iets na 3 uur maandagochtend. De ploeg was teruggekeerd naar Marseille na de laatste wedstrijd van het seizoen van de Ligue 1, in Le Havre, in het noorden van Frankrijk.

De drie spelers waren met hun auto’s vertrokken toen ze beschoten werden vanuit een ander voertuig. Twee van de wagens van de voetballers werden geraakt, de ene wagen één keer, de andere twee keer. Geen van de spelers raakte gewond, ze wisten allen te ontkomen.

De daders van de schietpartij zijn nog niet gevat. Volgens een bron zouden de spelers van wie de wagens geraakt werden Jean Onana en Faris Moumbagna zijn. Een bron dichtbij de voetbalploeg spreekt van een poging tot carjacking.

Door NieuwsBlad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *