Het is lachwekkend en tegelijk zorgwekkend om te zien hoe links Nederland maar niet kan verkroppen dat de PVV de verkiezingen heeft gewonnen. Dit keer is het de beurt aan Het Parool om hun obsessie tentoon te stellen. In een recent artikel wordt de PVV opnieuw onder vuur genomen, dit keer door een hoogleraar die de partij beschuldigt van het vormen van een gevaar voor de democratie. Maar wat blijkt? Volgens dezelfde hoogleraar valt het allemaal wel mee. Dit is precies de hypocrisie die we van links gewend zijn.

De PVV, onder leiding van Geert Wilders, heeft de steun van het volk weten te verkrijgen door op te komen voor de belangen van de gewone Nederlander. Dit is iets wat de linkse elite maar niet kan begrijpen of accepteren. In plaats van de wil van het volk te respecteren, blijven ze hun tijd en energie steken in het demoniseren van hun politieke tegenstanders.

Populistisch links leert langzaam het onvermijdelijke te aanvaarden. Hou vol, jongens 👍

Onze columnist en FVD-lijstduwer bij de Europese Parlementsverkiezingen Paul Cliteur kon het niet laten om hierom te lachen op X: “Populistisch links leert langzaam het onvermijdelijke te aanvaarden. Hou vol, jongens.” En hij heeft groot gelijk. Links probeert wanhopig om de PVV in een kwaad daglicht te stellen, maar slaagt daar keer op keer niet in. Het volk heeft gesproken, en dat is iets wat links maar moeilijk kan accepteren.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij De Dagelijkse Standaard maken we ons EXTREME zorgen over de technocratische superstaat in Brussel. Onze vrienden van Cultuur onder Vuur hebben een schitterend boek geschreven over die EU. De titel? “EUSSR: Europa op de snelweg naar een superstaat.” De EU is geen nieuwe Verenigde Staten van Amerika, maar een nieuwe Sovjet-Unie. Hoe dat zit legt Cultuur onder Vuur uit in dit geweldige werk. Bestel dit boek nu GRATIS bij Cultuur onder Vuur.

Het is hoog tijd dat links Nederland zich neerlegt bij de realiteit. De PVV is hier om te blijven, en hun populariteit zal alleen maar groeien zolang links doorgaat met hun kinderachtige aanvallen. De echte bedreiging voor de democratie komt niet van de PVV, maar van degenen die weigeren de democratische uitkomst te respecteren. Het is tijd dat links volwassen wordt en de keuze van het volk respecteert. Of wil links Nederland Amerika achterna, een land dat afstevent op een burgeroorlog omdat de Democraten een democratische uitslag uit 2016 nog steeds niet kunnen accepteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *