De VVD is al jaren in handen van de NAVO. Het is een partij van, voor en door NAVO-gekkies – en dan specifieker voor aanhangers van de Amerikaanse hegemonie. Nu wordt dit maar weer eens bewezen door knettergekke tweets van VVD-Kamerlid Ruben Brekelmans. Deze halfzachte gek wil namelijk dat Oekraïne wapens krijgt van óns om daar gebieden in Rusland mee aan te vallen. Zeg maar ‘hallo’ tegen de Derde Wereldoorlog.

Brekelmans zegt het op X heel erg te vinden dat Rusland nog steeds doelen in Oekraïne bombardeert. Sterker nog, dat de Russische troepen daar langzaam maar zeker verder en verder optrekken. Nou ja, ‘langzaam en zeker…’ Die nieuwe veroveringen gaan momenteel zo snel dat je die term eigenlijk niet eens meer kunt gebruiken.

Hoe dan ook, dit is tegen het zere been van Brekelmans. Voor de Amerikaanse hegemonie is het immers van groot belang dat Oekraïne gebruikt wordt als middel om Rusland te verzwakken. Daarom wil hij meer, meer, meer strijd in dat land.

“Telkens wanneer alle aandacht gaat naar het Midden-Oosten,” schrijft hij op X, herinnert Poetin dat onze aandacht voor Oekraïne geen seconde mag verslappen.” Er waren namelijk wat aanvallen gepleegd op Kharkiv.

Telkens wanneer alle aandacht gaat naar het Midden-Oosten, herinnert #Poetin ons dat onze aandacht voor #Oekraïne geen seconde mag verslappen.

Vannacht weer drone-aanvallen op huizen in #Kharkiv.

Kharkiv is niet te verdedigen zonder meer luchtafweer, F16’s en het aanvallen van…

“Kharkiv is niet te verdedigen zonder meer luchtafweer,” gaat hij verder, “F16’s en het aanvallen van militaire doelen in Rusland.” Je hoopt natuurlijk dat die laatste opmerking een grap is, maar nee. Meneer sluit zijn tweet namelijk af met de gevleugelde boodschap: “Westerse landen moeten daarom sneller leveren en Oekraïne toestaan om militaire doelen in Rusland aan te vallen.”

Militaire doelen in Rusland aanvallen… Dat Oekraïne dat wil doen is logisch. En nee, daar kan niemand iets van zeggen. Als Duitsland ons aanvalt willen wij ook terugslaan door doelen in Duitsland te pakken en niet alleen door te verdedigen. Het probleem is alleen dat Oekraïne dat dan wil doen met onze wapens. Rusland zal óns dan verantwoordelijk houden voor elke Russische dode. En Rusland zal óns beschouwen als volledige tegenstanders.

(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we ons KAPOT GESCHROKKEN dat de PVV opeens wil dat Oekraïne lid wordt van de EU. Dat is ONACCEPTABEL. Daarom zijn wij een petitie gestart: “PVV sta PAL tegen EU-lidmaatschap Oekraïne – Geert, kies voor NEDERLAND!” Teken deze petitie VANDAAG NOG en zet DRUK op Wilders en zijn PVV om Oekraïne BUITEN de deur te houden!

En dat betekent: Rusland kan dan ook óns gaan pakken. Door direct tegen ons te vechten? Dat waag ik te betwijfelen. Moskou gaat alleen kernwapens gebruiken als er een bezetting plaatsvindt van Russisch grondgebied. Zolang dat het geval niet is, gebeurt dat niet. Maar ze kunnen ons natuurlijk op heel veel andere manieren pijn doen, ook in andere delen van de wereld en zelfs door terrorisme tegen ons te steunen.

Westerse politici moeten daar rekening mee houden. Gek genoeg doet Brekelmans dat niet. Hoe kan dat toch?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *