Gisteravond gaven Thierry Baudet, Gideon van Meijeren en Ralf Dekker een speciaal   campagne-event in Den Haag, vlakbij het Centraal Station. Wat daar besproken werd was extreem belangrijk. Want: juist nu is bekend geworden dat Nederland special forces naar Oekraïne gaat sturen én dat Vladimir Poetin al gewaarschuwd heeft dat dit betekent dat Rusland “kleine, dichtbevolkte landen” die dat doen gaat aanpakken.
Het behoeft niet uitgelegd te worden dat Rusland daarmee duidelijk op óns land doet. Tijdens de bijeenkomst zei FVD-voorzitter Baudet dat een kind dat nog begrijpt… en dat dit betekent dat Nederland mogelijk een heel serieus probleem heeft. Gek genoeg interesseert dat de media niets – en de rest van de politiek ook niet. Zelfs de PVV niet.

Over de PVV gesproken, wat die partij betreft had Baudet enkele harde woorden. Want, zei hij, mensen hebben op de PVV gestemd met het idee dat Wilders en de zijnen echte oppositie waren. Dat ze, als ze aan de macht komen, ze zouden bewijzen heel anders te zijn dan het partijkartel.

Niets blijkt nu minder waar te zijn, aldus Baudet. Het is, legde hij uit, belangrijker dan ooit dat mensen op 6 juni gaan stemmen. En dan “niet strategisch op BBB, NSC of PVV,” maar op de enige partij die écht fundamentele oppositie voert. FVD dus.

“Je ziet het: alle partijen van het kartel spelen onder één hoedje,” aldus Baudet. “Er is maar één ding wat je kunt doen, en dat is stemmen voor een partij die gelooft dat een fundamenteel ander geluid uiteindelijk veel invloedrijker is… dan dit baantje of die coalitie of dat kortetermijn succesje. Ideeën kun je niet tegenhouden!”

(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij De Dagelijkse Standaard maken we ons EXTREME zorgen over de technocratische superstaat in Brussel. Onze vrienden van Cultuur onder Vuur hebben een schitterend boek geschreven over die EU. De titel? “EUSSR: Europa op de snelweg naar een superstaat.” De EU is geen nieuwe Verenigde Staten van Amerika, maar een nieuwe Sovjet-Unie. Hoe dat zit legt Cultuur onder Vuur uit in dit geweldige werk. Bestel dit boek nu GRATIS bij Cultuur onder Vuur.

“Er moet iets gebeuren. Héél Nederland heeft gezien dat controlled opposition – PVV – niet werkt!” ging de FVD’er verder. “Er verandert niets. Je hebt er niets aan. Je kunt net zo goed VVD of NSC stemmen. Het is [uiteindelijk] allemaal hetzelfde.”

“Er is maar één partij die zegt waar het op staat, dat is Forum voor Democratie,” zei Baudet daarop. “Er is maar één partij die er voor jullie was tijdens Corona, er is maar één partij die de Woke en transgenderindoctrinatie aankaart… Er is maar één partij die onverkort het belang van Néderlanders centraal stelt én die de macht terug wil geven aan júllie!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *