Er is op X keiharde kritiek losgebarsten op het nieuws dat Geert Wilders zijn keuze voor premier eindelijk gemaakt heeft. Nee, het is niet Marco Pastors (wat een goede keuze zou zijn!). Dick Schoof moet het worden. De oud-topman van niet één, maar twee inlichtingendiensten. Logischerwijze is de kritiek EXTREEM fel. “De NCTV neemt de macht openlijk over!” zeggen critici.
Podcaster en mediavrouw Marianne Zwagerman is zich net als elk ander normaal mens kapot geschrokken van het nieuws dat inlichtingenslang Schoof mogelijk onze premier wordt. Haar reactie is kort maar to the point. “Laat die alsjeblieft een heel slechte grap zijn,” schrijft zij op X.
Het bekende X-account BurgerComité EU legt uit dat dit het moment is waarop de NCTV blijkbaar officieel (want officieus was dat natuurlijk al lang zo) dé machthebber wordt in ons land. “Terwijl de NCTV een proces voert tegen een volksvertegenwoordiger en zijn mening (!) kondigen de MSM aan dat de NCTV de macht in het land nu ook openlijk gaat overnemen,” schrijft hij. “WOW.”

Terwijl de NCTV een proces voert tegen een volksvertegenwoordiger en zijn meningen (!) kondigen de MSM aan dat de NCTV de macht in het land nu ook openlijk gaat overnemen.

WOW

Topambtenaar Dick Schoof (ex-AIVD, ex-NCTV) kandidaat-premier ift.tt/8RMLlW5

BurgerComité-EU verwijst daarmee natuurlijk naar de politieke hitjob tegen Gideon van Meijeren. Juist vandaag staat het FVD-Kamerlid voor de rechter om zich te verdedigen tegen de beschuldiging dat hij kiezers willens en wetens heeft opgeruid om geweld tegen de overheid te gebruiken. De OM is die zaak begonnen nadat de NCTV (hé, Dick!) met een rapport kwam over mensen en organisaties (en partijen) die zogenaamd de “democratische rechtsorde” zouden ondermijnen of niet zouden geloven dat we zo’n rechtsorde hebben, momenteel. Ofzoiets. 

Zelfs Joost Niemoller, die overwegend erg positief is over Wilders en diens keuzes, heeft iets van kritiek. Hoewel gematigd. Hij noemt het “een bijzondere keuze.” Wat normaal natuurlijk betekent: een keuze die hij niet begrijpt. Maar hij wil dat blijkbaar niet hardop zeggen.

De baas van de AIVD als nieuwe premier? Dick Schoof, een bijzondere keuze.

De Nachtzuster is meer uitgesproken. Zij fileert Schoof totaal en voegt toe dat dit in haar ogen “de laatste stuiptrekken van de Nederlandse deepstate” zijn.

28/5/24 – laatste stuiptrekkingen van de Nederlandse deepstate: Topambtenaar Dick Schoof (ex-AIVD, ex-NCTV) kandidaat-premier. De @AIVD legde oa. de basis voor de Trump Rusland hoax, loog de OPCW hack en was verantwoordelijk voor de CORONA terreur nos.nl/artikel/252219…

Zelfs GeenStijl-eigenaar Bart Nijman valt van zijn stokje. Want Schoof is de man die de NCTV via nepaccounts burgers online liet stalken. Wat niet alleen immoreel was, maar ook illegaal.

Lol ohja das waar ook, Dick Schoof zat vuistdiep in de sokpop-accounts

Schoof trekt zich weinig van regels en privacywetgeving aan. Dit is een enorm slechte kandidaat voor het hoogste ambt van het land.

Zo gek, dat al die mensen niet blij zijn met de keuze voor Schoof. Ik bedoel maar, als iemand moet weten hoe onze burgerrechten het beste beschermd kunnen worden en hoe de inlichtingendiensten media gebruiken om ons te beïnvloeden is hij het, toch? Hij zal die kennis vast en zeker gebruiken om Nederland vrijer en transparanter te maken. Toch?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....