De feiten speelden zich af op de Nieuwe Kaai.© RR

Turnhout

Een 18-jarige jongeman uit Turnhout is zondag aangevallen door twee personen met een mes. Dat gebeurde in de namiddag op de Nieuwe Kaai in Turnhout. Het slachtoffer liep verscheidene steekwonden op bij het incident.

De omstandigheden van de feiten zijn nog voorwerp van het onderzoek dat door het parket van Antwerpen wordt gevoerd. Maar de aanval gebeurde toen de 18-jarige jongeman op een bankje in de omgeving van de jachthaven aan de Nieuwe Kaai zat. Hij zou er door twee nog onbekende mannen zijn aangevallen. Een van hen had een mes vast. Toen het slachtoffer zich probeerde te verweren, liep hij enkele steek- en snijwonden op. Omdat hij daarna veel bloed verloor, is hij met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

Zijn twee belagers sloegen op de vlucht en zijn voorlopig spoorloos. Het parket is er nog niet in geslaagd om het gewonde slachtoffer te verhoren in het ziekenhuis, omdat hij nog geopereerd moet worden. Het is daarom ook niet duidelijk wat de precieze omstandigheden waren, of daders en slachtoffer elkaar kennen en of er al incidenten aan vooraf zijn gegaan. (ho)

Door NieuwsBlad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *