De spanning was om te snijden. Iedereen in Nederland werd de afgelopen dagen lekker gemaakt door Geert Wilders met de belofte dat hij gisteren de nieuwe premier bekend zou maken voor het kabinet van PVV, VVD, NSC en BBB. Maar de grote onthulling bleef uit en Nederland tast nog steeds in het duister. Wat is er aan de hand? En waarom blijft de naam van de nieuwe premier een mysterie?

Volgens formateur Richard van Zwol is er de komende weken “geheel en al radiostilte” over de vorming van het nieuwe kabinet. Dit is niets minder dan een rookgordijn dat de formerende partijen optrekken om de gemoederen te bedaren, terwijl achter de schermen de oude politieke spelletjes worden gespeeld. En dat is precies wat de Nederlandse kiezer zo zat is.

Inmiddels gaan er geruchten rond dat Henk Kamp, de oude rot in de politiek, in de race is om de nieuwe premier te worden. Als dit waar is, dan kiezen de formerende partijen duidelijk voor de oude politiek, en dat zou een enorme fout zijn. Wilders zou er goed aan doen om deze geruchten snel de kop in te drukken. Henk Kamp staat symbool voor alles wat mis is met de Nederlandse politiek: een politicus van het establishment, ver afstaand van de gewone burger, en vastgeroest in het oude denken.

Mocht Wilders toch voor Henk Kamp kiezen, dan geeft hij FVD en JA21 vrij spel om garen te spinnen bij deze misstap. Deze partijen, die zich profileren als het alternatief voor de gevestigde orde, zullen Wilders en consorten genadeloos afrekenen op deze keuze. De kiezer wil vernieuwing, geen oude wijn in nieuwe zakken.

Als De Dagelijkse Standaard adviseren wij Wilders om te luisteren naar de roep om verandering. Kies voor een frisse, krachtige leider die echt het verschil kan maken. Iemand die niet belast is met het verleden, maar juist klaarstaat om de toekomst in te gaan met nieuwe ideeën en een nieuwe visie voor Nederland. Alleen dan kan het nieuwe kabinet rekenen op het vertrouwen van de kiezer.

(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS bestrijden we de Machiavelliaanse Leviathan die we de EU noemen ELKE DAG opnieuw. De rest van de media aanbidden Brussel, wij niet. Vind jij ons tegendraadse geluid belangrijk? Steun ons dan! Doneer aan DDS via BackMe en help ons de EU te ontmaskeren en te bestrijden.

Tot die tijd blijft Nederland in spanning. De witte rook blijft uit, en de rookgordijnen blijven hangen. Wilders, het is tijd om de knoop door te hakken en duidelijkheid te geven. De Nederlandse kiezer verdient beter dan dit eindeloze getreuzel en de oude politiek. Het is tijd voor echte verandering.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *