Terwijl Nederlanders onwetend blijven, werken figuren als Ursula von der Leyen en Frans Timmermans onvermoeibaar aan de opbouw van een Europese superstaat. De EU hunkert naar absolute macht, en niets lijkt veilig: ons pensioen, onze auto, onze spaarrekening – alles staat op het spel. Brussel wil overal zijn greep op krijgen, ten koste van de lidstaten en hun burgers. Critici worden digitaal gecensureerd. Politieke en mediakritiek blijft uit, waardoor de eurocraten stilletjes kunnen doorwerken aan hun nieuwe Toren van Babel. Europa slaapwandelt regelrecht naar supranationale dwang en politieke onvrijheid.
Maar nu is er hoop: het boek “EUSSR: De ware aard van de EU onthuld” doorbreekt deze stilte. Dit boek onthult de ware aard van de EU: een instituut dat vanaf het begin gericht was op het ondermijnen van nationale soevereiniteit en het vestigen van een antichristelijke wereldregering.
EUSSR is uniek in zijn soort. Het boek maakt gebruik van nieuwe documentatie om te laten zien hoe de EU sinds haar oprichting heeft gewerkt aan het afbreken van nationale grenzen en het vestigen van een nieuwe USSR. De afgelopen jaren is dit steeds duidelijker geworden: de EU is geen nieuwe Verenigde Staten van Europa, maar een nieuwe Sovjet-Unie.

Het boek toont aan hoe eurocraten hun macht gebruiken om de christelijke cultuur te bestrijden en politieke correctheid, islamisering en socialisme te bevorderen.

Het mooiste van alles? DDS-lezers kunnen “EUSSR: De ware aard van de EU onthuld” gratis en voor niets bestellen. Deze uitgave van onze vrienden van Cultuur onder Vuur kost u helemaal niets. Ook geen verzendkosten. Het enige dat u moet doen? Het boek aanvragen, wat u HIER kunt doen.Bestel EUSSR vandaag nog en ontdek de ware aard van de EU.
Bestel dit belangrijke boek nu – nog vóór de Europese verkiezingen zodat je nóg beter bewapend bent in gesprekken met vrienden en familieleden (en online) over de ware aard van de EU. Want als we NU niets doen doen, als we de EU nú geen halt toeroepen, dan is het gewoon gedaan met onze nationale soevereiniteit. Willen we dat?
Nee. Doe jezelf daarom een plezier en bestel “EUSSR: De ware aard van de EU onthuld” VANDAAG nog GRATIS bij Cultuur onder Vuur. Goed bezig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *