Foto Credit: Vigilantnews.com

De wereldberoemde cardioloog Dr. Peter McCullough zegt dat Donald Trump de “politieke kans van zijn leven” mist als hij niet snel zijn koers wijzigt met betrekking tot de rampzalige COVID-19 injecties.

Deze verklaring kwam tijdens een meeslepend gesprek op de Tommy T Podcast, schrijft Vigilant Fox.

Dr. McCullough suggereerde dat Trump niet per se hoeft toe te geven dat hij fout zat. In plaats daarvan zou hij Fauci en Biden onder de bus kunnen gooien omdat Fauci een bedrieger is die zijn geloofwaardigheid “in de prak” heeft en “alle veiligheidsproblemen met het vaccin ontstonden onder Biden.”

Podcasthost Tommy T voegde eraan toe dat Trump zijn gezicht zou kunnen redden en schokgolven door het politieke landschap zou kunnen sturen met een bericht dat als volgt klinkt:

“We zijn er nu achter gekomen, na verder onderzoek, dat het [COVID-vaccin] niet goed is. En die kerel [Biden] probeert jou en je kinderen te vermoorden.” “Hij zegt het, whoa!” riep Tommy T uit.

Zo’n zet zou Trump:

– Nog een enorm discussiepunt tegen Biden geven.

– Stemmen die anders in het voordeel van Robert Kennedy Jr. zouden uitvallen.

– Een kans om de held te zijn die de vaccinatiekwestie het momentum geeft dat het nodig heeft, waardoor het een misdaad wordt die niet langer ontkend kan worden.

Vergeet niet dat alle problemen met de veiligheid van vaccins opdoken toen Biden in functie was. Trump zou kunnen aanvoeren dat Biden’s toezicht op de veiligheid van vaccins een complete ramp was. Bovendien is Biden degene die de ongevaccineerden demoniseerde en ingrijpende vaccinatie-mandaten invoerde, die ongeveer 100 miljoen Amerikanen treffen.

“Eerlijk gezegd denk ik dat dit de politieke kans van je leven is,” merkte Dr. McCullough op. “En als het antwoord is dat het een zwakte is dat hij niet kan toegeven dat hij fout zit, dan kan die zwakte hem duur komen te staan.”

Bekijk het volledige interview:

[embedded content]


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Dr. Peter McCullough waarschuwt: Covid ‘gevaccineerde’ mensen zijn een gezondheidsbedreiging voor de ongevaccineerden (Video)

Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *