Dr. John Campbell in gesprek met Professor Angus Dalgleish en Emeritus Professor Robert Clancy over T-cellen, kanker en immuniteit.

Professor Angus Dalgleish, (Fellow of the Royal College of Physicians, Fellow of the Royal College of Pathologists, Fellow of Medical Science.) Professor Dalgleish is een zeer ervaren arts, medisch docent, medisch auteur en onderzoeker met meer dan 500 publicaties over primair onderzoek. Hij was ook een pionier op het gebied van HIV/AIDS.

Emeritus Professor Robert Clancy, doctor in de geneeskunde, doctor in de wetenschappen, doctor in de filosofie, Fellow of the Royal College of Physicians, Fellow of the Royal College of Pathologists, is arts-assistent en een bekend medisch onderzoeker, auteur en docent. Hij is houder van de Australische medaille.

Bron: Dr. John Campbell

Vrijheid, doe mee!

Vriendenplek nu ook internationaal! Maak gratis een account aan!

Friendspace now also international! Create an account for free!

Waar kun je Het Andere Nieuws volgen?

Natuurlijk op ons eigen censuurvrije media platforms:

Vriendenplek

FriendPlace International

Facebook

Facebook Backup

X

Gettr

MeWe

Signal – kanaal 1

Signal – kanaal 2

Telegram

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 90 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

Het Andere Nieuws is mede mogelijk gemaakt door:

(Visited 103 times, 103 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *