Weermodificatie is geen geheim meer. Er wordt stevig gemanipuleerd met het weer, dit alles om – naar men zegt- de global warming te stoppen. Allerlei chemicaliën worden in de lucht losgelaten en komen in de bossen, drinkwater en de natuur in het algemeen. De vraag is, wat doet het met ons als mens?

Dubai, Thailand  en China ontkennen niet dat ze volop met weermodificatie bezig zijn, andere landen hebben het officieel verboden.

In Nederland is de discussie ook in gang gezet, de Wageningen Universiteit : https://www.wur.nl/nl/nieuws/wetenschappers-zeggen-nee-tegen-solar-geoengineering.htm

Jammer dat de Universiteit zich niet uitlaat over welke chemicaliën/zware metalen er in de lucht worden gebruikt zoals nano-deeltjes aluminium en barium.

Nog niemand gehoord die last had van geïrriteerde ogen na in de regen gelopen te hebben?

Deze film is het vervolg op de baanbrekende documentaire ‘What in the World are They Spraying’ waardoor miljoenen mensen zich bewust werden van de schadelijke effecten van chemtrails en andere geo-engineeringprogramma’s. Zie:

What in the world are they spraying – Nederlands ondertiteld

Als gevolg hiervan worden er over de hele wereld bewegingen gevormd om deze misdaden aan te pakken en ondernemen bezorgde burgers actie.

Terwijl mensen zich bewust worden van ‘wat’ er gebeurt, stellen ze nu de nog belangrijkere vraag ‘waarom’ het gebeurt.

Vrijheid, doe mee!

Al een account bij FriendsPlace International onze nieuwe vrije Social Media? Claim je account via Soulflix.nl en krijg GRATIS een Goldmembership t.w.v. €80.-

Waar kun je Het Andere Nieuws volgen?

Natuurlijk op ons eigen censuurvrije media platforms:

Vriendenplek

FriendPlace International

Facebook

Facebook Backup

X

Gettr

MeWe

Signal – kanaal 1

Signal – kanaal 2

Telegram

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 90 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

Het Andere Nieuws is mede mogelijk gemaakt door:

(Visited 19 times, 19 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *